Tjaša Kokalj Jerala razkrila, zakaj še vedno skriva svoji dvojčici

Biti mamica je ena izmed najbolj pomembnih vlog in tega se dobro zaveda tudi Tjaša Kokalj Jerala.

Tjaša Kokalj Jerala razkrila, zakaj še vedno skriva svoji dvojčici (foto: Instagram.com/@tjasa_kokalj-jerala) Instagram.com/@tjasa_kokalj-jerala
20. 7. 2018

Vse odkar je Tjaša Kokalj Jerala postala mamica dvema punčkama, vsi nestrpno pričakujejo, da bo objavila tudi njuni imeni in prve fotografije. Deklici bosta v prihodnjih mesecih pihali že prvo svečko, a fotografij še nekaj časa ne bomo videli.

Tjaša je v preteklem tednu na svojem Instagram profilu odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev, med katerimi so izstopala predvsem vprašanja o njeni nosečnosti in njenih dveh punčkah. Na vsa vprašanja je podala iskrene odgovore, ki jih lahko prebereš spodaj.

1. Kaj je najtežja stvar pri materinstvu z dvojčicama?

"Verjetno to, da se odločiš, katera bo prva jedla, ali se jima dovolj posvečaš ... Stalno imaš polne roke dela in čas je najbolj 'kritičen' - premalo ga imamo za crkljanje."

2. Si imela v nosečnosti velik trebušček? Kako si se znebila teže po porodu?

"Kaj pa vem ... bratranec me je videl par dni pred prorodom in je rekel, da imam že kar velik trebuh. Meni se ni zdelo toliko. Ker sem rodila konec 6. meseca, verjetno trebuh vseeno ni bil tako velik in sem ga po porodu praktično takoj izgubila. Ostalo je malo mlahave kože, ki se je kmalu vrnila v v prejšnje stanje."

3. Glede na to, da si rodila dvojčici, ali si rodila s carskim rezom?

"Ne, rodila sem naravno. Odtekala mi je voda in punci sta bili 'ready - steady - GO!'"

4. Kako to, da si rodila v šestem mesecu nosečnosti? Si imela kakšne probleme?

"Rodila sem konec 6. meseca, v 25. tedenu. Nobenih posebnih težav, nič nas ni ogrožalo do takrat. Maternica se ni več mogla širiti in odtekla mi je voda."

5. Zakaj med fotografijami nimaš nosečniških fotografij? Le te so namreč najlepše?

"Imam tudi nosečniške fotografije, ki so varno spravljene na mojem telefonu. Se strinjam, da so najlepše, ampak po mojem mnenju intimne in jih zato nisem delila."

6. Kdaj bo kakšna slikica otročkov?

"Če ne bi šlo takoj potem v medije, bi jo verjetno že delila. Ne morete si misliti, kako sem ponosna na punci. No, vsaka mama me razume. :) Ampak za zdaj bi ju rada še malo zaščitila."

7. Kako je ime tvojima dvojčicama?

"Ne gre za to, da bi želela biti skrivnostna ali 'nekaj posebnega'. Eden izmed današnjih komentarjev je bil tudi glede dejstva, da nikoli ne pokažem svojih otrok in da so otroci božji dar. Se strinjam.

Zato sva se tudi odločila, da ju obvarujeva družbenih omrežij, dokler se o tem ne bosta odločali sami ali izrazili željo. To je naša odločitev, spoštujem vse, zato tudi sledim nekaterim mamicam, ki delijo in objavljajo svoje otroke.

In hvala, da vi spoštujete našo odločitev. <3"

P.S. Spodnjo sliko je Tjaša objavila na Instagramu s pripisom: K + L+ N <3. Če lahko predvidevamo, da je črka K za njenega Klemna, potem sta L in N lahko začetnici njunih princesk. ;)

8. Kako bi jima bilo ime, če bi bila dva fantka?

"Tim in Liam."

9. Si želiš še kakšnega otroka?

"Zaenkrat sta dve žabici dovolj ... Nikoli pa ne veš, kakšne želje bo prinesla prihodnost."

Čas z družino je neprecenljiv in zato popolnoma razumemo Tjašo, da želi te trenutke ohranjati zase. <3

Foto: Instagram.com/tjasa_kokalj_jerala

Preberi še: Tjaša Kokalj Jerala delila fotografije prvih družinskih počitnic!

Priporočamo tudi: Pazi to! Izvedeli smo vse o odnosu Anamarie in Luke