V uredništvo smo prejeli anonimno pismo o Gregorju Čeglaju, ki te bo vrglo na rit!

Na to se je namigovalo že dalj časa, zdaj pa je končno tudi potrjeno!

V uredništvo smo prejeli anonimno pismo o Gregorju Čeglaju, ki te bo vrglo na rit! (foto: POP TV) POP TV
21. 6. 2021

V naše uredništvo je pretekli vikend prispelo anonimno pismo bralca (ali bralke), v katerem slednji zagotavlja, da Gregor Čeglaj s svojimi oboževalci ni bil iskren glede svoje zaposlitve.

Na to so sicer mnogi, ki sanjskega moškega poznajo, namigovali že nekaj časa, zdaj pa smo dobili tudi potrditev:

Pozdravljeni,

že vrsto let delam v Leku, zato vam lahko zagotovim, da sanjski moški laže o svoji službi. On sploh ni zaposlen v Leku, niti preko Lekove pogodbe ali agencijske pogodbe. Je zunanji izvajalec, zaposlen pri čistilnem servisu Lombar. V službi pa opravlja čiščenje proizvodnih prostorov, čisčenje opreme in komornih sušilnic za tablete in ostala pomožna čistilna dela.

Gregor sicer zadnje dni kot po tekočem traku na družabnih omrežjih blokira bivše tekmovalke šova Sanjski moški.

Po tem ko so se nanj pretekli teden zgrnile obtožbe tako deklet, ki so se borile za njegovo srce, kot njegovih bivših punc, je zdaj po njem udarila še Lara Goršek Kos.

Oglasila se je Gregorjeva bivša in povedala, kaj si v resnici misli o njem (dra-ma)

Stara znanka resničnostnih šovov se je sicer boju za sanjskega Gregorja pridružila le za kratek čas, a izgleda, da je bilo to dovolj, da si je o njem ustvarila mnenje.

Na njegov nedavni komentar, da nobena od tekmovalk pravzaprav ni bila sanjska, se je na svojem Instagramu odzvala tako:

"Čakaj malo, a ti pa si sanjski? Slovenijo si zavajal o delovnem mestu, na koktajl partijih si pil, vsem enako govoril, tvoje fotke so ravno tako provokativne in ravno tako ti zanje plačajo. Po showu pljuvaš čez dekleta vsepovprek in svoje vloge sanjskega moškega sploh ne znaš hendlat. Blokiraš vsako oziroma vsakega, ki te ne hvali vsepovprek in ti direkt pove, kaj si misli, ti pa užaljeno block.

Prevelike čevlje si obul s to vlogo ... In ja, morda res nismo sanjske, ampak koliko si nas pa dejansko spoznal in koliko si sanjski sam? Ne postaneš sanjski zato, ker si na TV. Sanjskega te naredi predvsem odnos, karakter."

O-ou! 'Sanjske' drame še očitno ne bo tako hitro konec ... 😳

Preberi še: Poglej, kakšna lepotička je mlajša sestra Carmen Osovnikar (Sanjski moški)

Priporočamo tudi: Ne boš verjela, kakšno DELO je Ana Pusovnik opravljala pred OnlyFansom (in Sanjskim moškim)