Oglasila se je Gregorjeva bivša in povedala, kaj si v resnici misli o njem (dra-ma)

Med sanjskim Gregorjem in njegovimi tekmovalkami se je vnelo, zdaj pa so se v zgodbo vključile tudi Gregorjeve bivše. Preberi, kaj pravijo o njem. 

Oglasila se je Gregorjeva bivša in povedala, kaj si v resnici misli o njem (dra-ma) (foto: POP TV) POP TV
16. 6. 2021

Uuuuuuuf! Drami s tekmovalkami letošnje sezone oddaje Sanjski moški še ni videti konca. Po tem, ko sta se pretekli vikend v enem mariborskih lokalov sprli dve tekmovalki, se je na Gragorja zdaj usul plaz očitkov, in to kar na Instagram profilu Ane Pusovnik.

O-o! Ta parček iz oddaje Ljubezen po domače se je RAZŠEL 💔

Ana je v svojih Insta zgodbah objavila nekaj posnetkov pogovorov, ki jih je imela z dekleti na Instagramu, med njimi pa se je znašel tudi odgovor Gregorjeve bivše, ki je Ani o Gregorju napisala tole:

'Joj, s Čeglajem sva bila skupi 2 leti, samo stran,' je zapisala.

Oglasila so se tudi nekatera druga dekleta iz njegovega kraja, in naj samo namignemo, da je njihova zgodba precej drugačna od tiste, ki jo vidimo po televiziji. 

Čevlje, za katere je Carmen Osovnikar odštela 900 evrov, moraš videti od blizu

Nekatere obtožbe so letele tudi na prvo izpadlo tekmovalko, s katero naj bi se z Gregorjem poznala iz preteklosti. Zapisala je tole:

"Takoj jo je vrgel ven zato, ker se poznata od prej, ampak ne kot prijatelja/.../potem pa jo je blokiral na vseh profilih."

Uf, tole zagotovo ne bo pomagalo pomiriti strasti, ki jih je zanetil Gregorjev pogovor s simpatično Katko Bogataj, v katerem je rekel tole: 

"Vsakdo, ki me vidi, me vpraša, ali sem izbral sanjsko žensko. Pa človek božji ... Sanjski moški išče svojo partnerico, ne pa sanjske ženske. Pa nočem biti vzvišen. Druga stvar pa ... ne, to bo zelo grdo ... Se je tebi zdela notri kakšna sanjska?"

Ojoj.

No, na kakšni strani si?

Fotografije: POP TV