Poglej, kakšna lepotička je mlajša sestra Carmen Osovnikar (Sanjski moški)

Uaaau, kako je lepaaaa! 😍

Poglej, kakšna lepotička je mlajša sestra Carmen Osovnikar (Sanjski moški) (foto: POP TV) POP TV
19. 6. 2021

Čeprav je Carmen Osovnikar že pred časom zapustila boj za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, občasno na dan še zmeraj pride kakšna podrobnost iz njenega zasebnega življenja. Tokrat je za to poskrbela kar sama, saj je na vprašanje sledilke na Instagramu, ali je edinka, odgovorila s fotografijo svoje polsestre, in tako potrdila, da ni.

Kot je povedala, ima po očetovi strani polsestro Nadido, ki z njim živi v tujini. Razkrila je tudi, da jo ljubkovalno kliče Nana.

Lepotičko smo uspeli izbrskati na Facebooku in ugotovili, da si s Carmen nista čisto nič podobni. Za razliko od nje je namreč Nadida nekoliko temnejše polti in ima temno rjave (skoraj črne) lase.

Poglej, kako je videti:

Nadida Sheikh Alshabab, kot je njeno polno ime, študira notranji dizajn na mednarodni univerzi za znanost in tehnologijo.

Sanjski moški: To je bil v resnici POVOD za hud prepir med Lauro in Polono (dramaaaa)

Carmen ima sicer zanimivo družinsko poreklo, saj ji po žilah teče mešanica slovenske, francoske in arabske krvi.

To pa je že pred časom povedala o svojih starših:

"Mama je bila manekenka in je kar nekaj let delala v Siriji ter živela v Damasku. Tam je spoznala očeta in iz te ljubezenske zgodbe sem se rodila jaz. Splet naključij jo je pripeljal nazaj v Slovenijo, kjer sem se jaz tudi rodila. Moj oče se je po devetih mesecih vrnil v Sirijo in si tam pozneje ustvaril novo družino," je bivša tekmovalka šova Sanjski moški nedavno razkrila za revijo Zvezde Lady.

Kot je takrat pojasnila, je očeta videla le dvakrat v življenju, prvič pri svojih sedmih letih in drugič na svoji poroki, ki se je je udeležil s sirijsko družino.

Preberi še: Ne boš verjela, kakšno DELO je Ana Pusovnik opravljala pred OnlyFansom (in Sanjskim moškim)

Priporočamo tudi: Oglasila se je Gregorjeva bivša in povedala, kaj si v resnici misli o njem (dra-ma)