Sanjski moški: To je bil v resnici POVOD za hud prepir med Lauro in Polono (dramaaaa)

O-ou, tega pa reees nismo pričakovali! 😬

Sanjski moški: To je bil v resnici POVOD za hud prepir med Lauro in Polono (dramaaaa) (foto: POP TV) POP TV
16. 6. 2021

Se spomniš, ko smo v ponedeljek poročali o posnetku prepira med Lauro Beranič in Polono Kranjc, ki je zaokrižil po družabnih omrežjih?

No, v javnost je zdaj prišel razlog, zakaj sta se sicer zaveznici, ki se v šovu Sanjski moški potegujeta za srce postavnega Gregorja Čeglaja, v resnici sprli.

Ozadje dogajanja je pojasnila kar Laura sama:

"V tem lokalu vsak vikend gledamo oddajo in se družimo, veliko mojih znancev pride in poskušamo narediti stvar zabavno. Ta vikend je bila z mano tudi Polona. Obe sva bili že utrujeni in slabe volje, tu in tam sem jo malo pustila samo in sem šla na obhod do druge mize, tega pa Polona očitno ni razumela, nekako je pričakovala, da bom samo z njo in je bilo ves čas zaradi tega veliko slabe volje," je razkrila za spletni portal maribor24.si.

Ana Pusovnik (Sanjski moški) ISKRENO spregovorila o veri svojih staršev (in presenetila)

Poloni naj bi dokončno prekipelo, ko so gostje in zaposleni v lokalu 18-letni svetlolaski namignili, da se je prav tukaj nedolgo nazaj Laura srečala z Nino Radi.

Torej s tekmovalko, ki se sicer z družbo v šovu, katere del sta bili Polona in Laura, ni razumela.

"Z Nino Radi sva imeli v oddaji katastrofalen odnos. Poloni se je zdelo, da jih zaradi srečanja z Nino na nek način izdajam. Kakorkoli že, preobčutljivo je vse skupaj vzela in malo znorela, potem pa sem tudi jaz. Niti razmišljala nisem, kako in kaj, enostavno je bilo vsega preveč v soboto," je omenjenemu mediju pojasnila Laura.

Dodala je še, da je na terasi nastala tišina, saj so bili ljudje šokirani.

"Jaz pa tudi ne ostanem dolgo mirna, ker ne prenesem, da kdo vpije name. Čudni dnevi so trenutno za nas vse, utrujena sem že od vsega skupaj," je zaključila.

Laura, verjamemo, da vam tekmovalkam gotovo ne more biti lahko v teh dneh. 🙄

Njun glasen prepir, ki je presenetil tako oboževalce šova kot tiste, ki mu niso preveč naklonjeni, si lahko ponovno ogledaš TUKAJ.

Nina Radi (Sanjski moški) po težki bitki z rakom preživela tudi TOLE (kako žalostno)

Fotografija: POP TV