Slovenska evrovizijska predstavnica ŠOKIRALA z nenadno spremembo imena (tega NISMO pričakovali)

Po skrivni poroki je sedaj sledilo še tole! 🙊

Slovenska evrovizijska predstavnica ŠOKIRALA z nenadno spremembo imena (tega NISMO pričakovali) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
7. 4. 2020

Spremembi imena ni podlegla letošnja predstavnica Ana Soklič, ampak Manuela Brečko, ki nas je na tekmovanju zastopala leta 2016.

Pevka, ki smo jo spoznali v oddaji Misija Evrovizija, že nekaj let nastopa pod imenom ManuElla, s katerim se je predstavila tudi na največjem evropskem odru s pesmijo "Blue and Red", a se žal ni uvrstila v veliki finale.

Manuela sicer že nekaj let živi in ustvarja na Švedskem v Stockholmu, kjer nas je tudi zastopala kot evrovizijska predstavnica, letos pa namerava izdati tudi svoj novi album, ki ga je posnela že lani. Lansko leto pa je zanjo bilo prelomno tudi na zasebnem področju, saj se je na skrivaj poročila s svojim izbrancem, ki ga sicer javnosti ne kaže rada. 

Preberi še:

Sedaj je torej več kot očitno nastopil pravi čas za novo poglavje v njenem življenju, kar je okronala tudi z novim umetniškim imenom. Te zanima? Beri dalje 👇!

Se spomniš ManuElle? Na Evroziji nas je zastopala leta 2016:

Kakšno je torej njeno novo umetniško ime?

Pravzaprav izjemno preprosto. Pevka je namreč samo opustila drugi del svojega imena "ella" in se bo tako od zdaj naprej predstavljala kot Manu

Pod svojim novim umetniškim imenom je že izdala novo sklado "Only Love", saj je bila zaradi trenutne situacije primorana izid albuma prestaviti na malce kasneje.

Nam je ime zelooo všeč, kaj pa ti praviš? 

Fotografije: Osebni arhiv Ana Soklič

Preberi še: Inja Zalta PONOVNO zbira denar! Poglej, za kaj gre tokrat

Priporočamo tudi: Naša spletna urednica med karanteno k FRIZERJU! Poglej TOLE!