Se spomniš Tonija iz serije Ena žlahtna štorija? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (daleč od igralstva!)

Igralec Kristijan Guček, ki je v seriji Ena žlahtna štorija uprizoril zapeljivca Tonija se je že lani podal v popolnoma nove poslovne vode. Nam se zdi njegova ideja noro zanimiva! 😍  Pa tebi?

Se spomniš Tonija iz serije Ena žlahtna štorija? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (daleč od igralstva!) (foto: Planet TV) Planet TV
18. 11. 2020

Pred leti je širše slovensko občinstvo v seriji Ena žlahtna štorija na Planet TV spoznalo priljubljenega igralca Kristijana Gučka. Po televiziji smo ga tedaj spremljali v vlogi zapeljivega Brica Tonija, ki je popolnoma zmešal glavo nežni Zali (Ajdi Smrekar), v resnici pa je Kristijan iz Štajerske. Kaaaaj? 😍 

Kristijan je sicer velik ljubitelj potovanj, saj se je v preteklosti sam odpravil tudi v Indijo.

Rebeka Dremelj pred kratkim na novo lepotno operacijo (dobro poglej fotke!)

"Vsak v Indiji dobi tisto, kar ga išče. Meni je recimo pomagala, da najdem Indijo v sebi. Mir, ki ga ljudje iščejo na potovanjih, je lahko dvorezni meč. Če človek išče nekaj zunaj, se lahko vse življenje premika okoli bistva. Odkrivanje je v bistvu odstiranje znotraj, gre za tudi za potovanje navznoter, v sebe. To mi je pustila," je pred časom povedal naši novinarki. 

S čim se ukvarja danes?

Kristijan je v družbi svoje sestre in srčne izbranke, sicer kostumografinje Branke Pavlič, že lanskega marca stopil na samostojno poslovno pot in slovenskemu trgu predstavil terapijo v komori napolnjeni z grenko soljo, ki jo na spletu lahko najdeš pod imenom Floating Island Ljubljana.

Zakaj pravzaprav gre?

Gre za terapijo, v kateri lebdiš na vodi, in v katerem popolnoma 'ugasneš' svoje tipalne, zvočne in svetlobne občutke. Rezultat? Popolna sprostitev telesa in duha, povišana odpornost na stres, boljši spanec, večja učinkovitost, večja moč kreativnosti in vizualizacije, lajšanje fizičnih in psiholoških napetosti ter številne druge. 

Natalija Gros podala REDKO izjavo o ljubezni z Rokom Kunaverjem (+kakšno je njuno življenje zdaj!)

Sliši se kul, kajne?

Storitev 'floatanja' pa si vsake toliko privošči tudi Kristijan, utrinek enega svojih 'floatanj' pa je objavil tudi na svojem IG profilu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristijan Gucek (@monteguccy)

Fotografije: Helena Kermelj, Arhiv PLanet TV