Natalija Gros podala REDKO izjavo o ljubezni z Rokom Kunaverjem (+kakšno je njuno življenje zdaj!)

Zmagovalka šova Zvedze plešejo Natalija Gros je razkrila, kaj počnejo in kako je videti njihovo življenje. ❤️

Natalija Gros podala REDKO izjavo o ljubezni z Rokom Kunaverjem (+kakšno je njuno življenje zdaj!) (foto: Instagram/Natalija Gros) Instagram/Natalija Gros
17. 11. 2020

Zagotovo se spomniš sezone, v kateri se je vnela iskrica ljubezni med plezalko Natalijo Gros in igralcem Rokom Kunaverjem? 😍

Natalija in Rok sta tedaj kar precej časa skrivala svojo ljubezen, in z mediji novico delila komaj po zaključku oddaje. Zakaj? Preberi, kaj sta takrat povedala naši novinarki.

Kaaaj?!? Si vedela, da ima teh 5 znanih Slovenk sestro DVOJČICO? (FOTO)

"Ker sva oba profesionalna pri delu, ki ga opravljala, nisva pustila, da bi to vplivalo na najino delo, zato o tej stvar nisva javno govorila med plesnim šovom. Zdaj, ko je plesnega šova konec, sva tudi uradno postala par, in to dejstvo lahko mirne vesti deliva s svetom."

Kot je Natalija povedala po zaključku šova, si bo izkušnjo v oddaji zapomnila za vedno, in to iz večjih razlogov.

"Plesni šov Zvezde plešejo je bila ena mojih najboljših odločitev v življenju. Iz mene je potegnil najboljše, kar je lahko. Iz šova izhajam napolnjena z novo življenjsko energijo, bogatejša za novo plesno izkušnjo in zrelejša za nov začetek z mojo novo ljubeznijo, Rokom Kunaverjem, ki sem ga spoznala v šovu," je tedaj povedala.

Skrivnostna Raay in Marjetka sta pokazala svojo družino (na najlepši možen način)

Kakšno je njuni življenje zdaj?

"Zdaj ko se spoprijemamo z drugim valom epidemije in ko so vrtci zaprli vrata, si skupaj z Rokom in Elo prizadevamo, da bi bili čim več v naravi, se gibali in skušali kar se da izkoristiti skupne trenutke. Sicer pa poskušamo ohranjati prijateljske stike vsaj prek telefonov in videoklicev, če jih že v živo ne smemo.

Pravila so pravila. Z Rokom skušava Eli pričarati čim več tako ustvarjalnih kot gibanja polnih trenutkov. Predvsem pa se trudimo, da bi ohranili mirnost in strpnost ter solidarnost do vseh tistih, ki so v tem času najbolj obremenjeni in ogroženi," je za Zvezde Lady pred kratkim povedala Natalija.

Fotografije: POP TV, Igor Zaplatil