Kaaaj?!? Si vedela, da ima teh 5 znanih Slovenk sestro DVOJČICO? (FOTO)

Smo mi edini na celem planetu, ki nismo vedeli, da ima Nives Orešnik sestro dvojčico? 😍

Kaaaj?!? Si vedela, da ima teh 5 znanih Slovenk sestro DVOJČICO? (FOTO) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
24. 11. 2021

O-M-G! Si tudi ti gledala tisto epizodo Kmetije, v kateri je Nives Orešnik priznala, da ju dvojčka Klobasa spominjata na njena otroška leta s sestro dvojčico? Dvojčico? 😍

Seveda smo se v trenutku odpravile na Insta-detektivsko-ekspedicijo in ugotovile, da je njena sestra Maja (ja, dobro predvidevanje) prav tako postavna kot Nives. 

Prepričaj se sama:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Orešnik (@maja_oresnik) on

Če te morda zanima, smo med brskanjem po spletu naletele še na tole zabavno dejstvo: Nives Orešnik, ki je bila za Miss Slovenije okronana leta 2012, je prva slovenska misica s sestro dvojčico. 😉

Tudi te 4 slovenske estradnice imajo sestro dvojčico:

Polona Zoja Jambrek

Polono Zojo že vrsto let spremljamo na malih zaslonih, saj v oddaji 24ur vodi rubriko POP IN. Simpatična Polona pa ima tudi sestro dvojčico, Špelo Klaro, s katero sta si v že preteklosti tudi delili televizijski studio. 

Fotografiji iz leta 2008 in 2010

Maruša Majer

Maruše se zagotovo spomniš z gledaliških odrov ali iz filmov, verjetno pa nisi vedela, da ima sestro dvojčico Metko, ki se ukvarja z novinarstvom. 

Irena Yebuah Tiran

Nasmejano Ireno smo gledalci z velikim veseljem spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, zato smo še z večjim veseljem ugotovile, da ima Irena prav tako simpatično sestro dvojčico, Leticio Yebuah Slapnik.

Preberi, kaj sta pred časom o njunem odnosu povedali novinarju naše medijske hiše:

"Irena je edina oseba, ki ji brezpogojno zaupam. Lahko se zanesem nanjo. Je del mene. Kadar sem potrta, potrebujem tolažbo, in ker razmišlja podobno kot jaz, se odzove natanko tako, kot si želim. Boljše sestre si ne bi mogla želeti. V vsakem trenutku mi daje to, kar potrebujem.

Irena: Enako lahko rečem zanjo. Zame je najbolj pomembna uteha, ki mi jo daje. Kadar sem razočarana in žalostna, ne potrebujem racionalnih rešitev, ampak sočutje. In najbolj pravilno obliko sočutja dobiva druga od druge. Ko si najbolj ranljiv, potrebuješ spodbudo in sočutje. In to je najbolj pomembna dimenzija najinega odnosa."

Nika in Eva Prusnik

No, da sta Nika in Eva dvojčici, smo verjetno vsi izvedeli že na začetku njune poti v oddaji Misija Evrovizija. 😉

Fotografije: Primož Predalič, Helena Kermelj, Goran Antley, Primož Bregar, Sašo Radej, Filip Kocijančič

Preberi še: Tomi Meglič (Siddharta) objavil zelo REDKO fotografijo svojih otrok

Priporočamo tudi: Pa iiiii! Preveri, katero je najbolj priljubljeno dekliško ime na svetu🎀