Rebeka Dremelj pred kratkim na novo lepotno operacijo (dobro poglej fotke!)

In ne, ne gre za kakšen neinvaziven poseg, ampak za lepotno operacijo, za katero je morala pod nož. 

Rebeka Dremelj pred kratkim na novo lepotno operacijo (dobro poglej fotke!) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
16. 11. 2020

Da je Rebeka Dremelj ena redkih slovenskih estradnic, ki brez sramu in zadržkov govorijo o svojih lepotnih rutinah, posegih in spremembah najverjetneje že veš, kajne?

S korono zbolela tudi slavna IGRALKA serije Najini mostovi (+kako je vedela, da je okužena)

Pred časom je javnosti tako brez sramu priznala, da se poslužuje učinkov botoksa, ampak samo na enem delu telesa (katerem, lahko preveriš v TEM članku), zdaj pa je na svojem blogu nepremagljiva.si razkrila, da si je pred kratkim privoščila še en lepotni popravek, o katerem je razmišljala dlje časa. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

"Pred časom smo z našo nepremagljivo Romino Regvat, ki je odlična vizažistka, za članek na naši Nepremagljivi obdelale temo, kako se naličiti, če imaš povešene veke. Tam sem sedela kot ponosen model, na koncu sicer naličena videti odlično, a ko sem doma pobližje pogledala posnetek, sem uzrla tisto, kar v sebi vem že nekaj časa – moje veke so zelo povešene! In to me moti! Že lep čas," je svojo pripoved začela Rebeka na spletni strani nepremagljiva.si. 

Te zanima, kako je videti posvet? Poglej spodaj:

"Ko sem se na fotografijah smejala, mi je zadnje čase fotograf vedno rekel: »Rebeka, zakaj mižiš?« Halooooo, ne mižim. Samo oči se mi več kot očitno ne vidiiii več! Aaaaaaa … Vse to je pripomoglo k moji odločitvi: dala si bom operirati zgornje veke. Postopku, pri katerem ti odrežejo odvečno kožo na očeh, pravimo blefaroblastika."

"Njen smisel pa je, da skoraj nihče ne opazi, da si kaj spremenil na sebi, vsi pa opazijo, da si videti precej bolj spočit in posledično mlajši. Kar dobra stvar, kajne? (smeh) Skratka, zadeva, ki deluje naravno, ne kot denimo filerji v ličnicah, ki te znajo tudi izumetničiti ali celo skaziti tvoje naravne poteze," je nadaljevala in dodala, da se za ta poseg ni odločila le zaradi estetskega videza, ampak tudi zato, ker jo je že nekaj časa spremljal neprijeten občutek težkih vek. 

Hudoooo, kajne? 😍

Fotke prej in potem, ter sam potek operacije pa si lahko pogledaš tukaj.

 Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik