Veš tisto, ko Metka ni marala Anamarije in obratno? No, to se je zgodilo po koncu šova

Johnova Anamarija in simpatična Metka v šovu nista skrivali, da si nista najbolj naklonjeni. Preveri, kaj se je zgodilo po tem, ko so kamere ugasnile (pojasnjuje Metka!).

Veš tisto, ko Metka ni marala Anamarije in obratno? No, to se je zgodilo po koncu šova (foto: POP TV) POP TV
13. 1. 2021

Po tem, ko na malih zaslonih ne moremo več spremljati priljubljene oddaje Ljubezen po domače, oboževalce te serije zelooooo zanima, kaj se z glavnimi akterji dogaja v teh dneh.  

Po tem, ko smo pisali o tem, kako se je končala ljubezen med Metko in Jožetom (vse o tem, si lahko prebereš tukaj), ter o tem, zakaj sta narazen šla tudi Anamarija in John (če te to zanima, si lahko prebereš TA članek), tokrat poročamo o tem, kako se je po koncu oddaje razvil odnos med Anamarijo in Metko. 

Metka je v nedavnem intervjuju za Slovenske novice tako razkrila, kaj se je v resnici dogajalo na zadnjem snemanju. 

Sandi Bizjak spregovoril, KAJ je bilo V RESNICI med njim in Jacqualine Kale (LPD)

Kot je že povedala v preteklosti, je bilo njunega razmerja z Jožetom konec prav po zadnjemu snemanju, saj je v omenjenem intervjuju razkrila, da sta na snemanje prišla skupaj, domov pa se ni želel vrniti z njo.

Je pa ob tem navrgla še en zanimiv podatek, in sicer ...

... da sta se z njo in Jožetom na zadnje snemanje pripeljala tudi Anamarija in Franc (aka John), kar nakazuje na to, da sta Metka in Anamarija po snemanju le našli skupen jezik (in mi smo nad tem navdušeni!). 😍

Preberi, kaj je povedala v intervjuju za Slovenske novice:

"Zvečer oziroma v jutranjih urah, ko smo šli domov, sem peljala še Anamarijo in Johna, ker smo vsi štirje tudi skupaj prišli tja. On pa ni povedal, ali gre z nami nazaj. Tako da smo ga pol ure iskali, niti oglasil se mi ni na telefon. Nič. Potem je pa čez pol ure prišel in povedal, da ne gre z nami domov. Lahko bi prej povedal, ne pa da smo ga čakali. Ampak, no, nič hudega."

Te to preseneča ali sploh ne? Zapiši nam v komentar. 😉

Fotografije: POP TV