Sandi Bizjak spregovoril, KAJ je bilo V RESNICI med njim in Jacqualine Kale (LPD)

Če si se morda spraševala, kam so izginile iskre, ki smo jim med Sandijem Bizjakom in Jacqualine Kale videli v prvih oddajah. 

Sandi Bizjak spregovoril, KAJ je bilo V RESNICI med njim in Jacqualine Kale (LPD) (foto: POP TV) POP TV
11. 1. 2021

Si tudi ti mislila, da bo Jacqualine Kale v oddaji Ljubezen po domače izbrala Sandija Bizjaka? Mi tudi! 🙊

No, ljubezen med njima v oddaji (več kot očitno) ni zacvetela, saj je Jacqualine srečno zaljubljena v TEGA moškega, svojo ljubezen pa je po oddaji našel tudi Sandi.

LPD: Metka razkrila, kakšno je bilo ZADNJE srečanje z Jožetom, po katerem se NISTA več slišala

No zdaj, ko je srečno zaljubljen, je za Žurnal24 spregovoril o tem, kaj se je v resnici zgodilo med njim in lepo Jacqualine, kaj je povedal, pa si preberi spodaj.

"Ni 'šans', da sva midva za skupaj. Popolnoma ničesar skupnega nimava. Ni slaba ženska, o njej ne morem povedati nič negativnega, ampak ni zame. Že takoj v Štanjelu sem ji povedal, da zanjo ni nobenega primernega kandidata."

LPD: Franc Jarc RAZKRIL, zakaj sta se z Anamarijo razšla (in kako je to izgledalo)

"V oddajo sem se prišel zabavat in po nove izkušnje. Imeli smo se lepo. Nisem se imel namena resno vezati, ne trdim pa, da ni bilo nekih čustev. Spiš skupaj, ješ skupaj, ves čas smo uživali skupaj. Nisem bil užaljen, ko je izbrala drugega, sem pa hotel zmagati – kot na nogometni tekmi greš vedno na zmago. Morda sem bil zaradi tega malo slabe volje.

Vir: Žurnal24

Fotografije: POP TV