LPD: Metka razkrila, kakšno je bilo ZADNJE srečanje z Jožetom, po katerem se NISTA več slišala

Ojoj. Uboga Metka, tega si res ni zaslužila. 😔

LPD: Metka razkrila, kakšno je bilo ZADNJE srečanje z Jožetom, po katerem se NISTA več slišala (foto: POP TV) POP TV
9. 1. 2021

Tudi ti že močno pogrešaš oddajo Ljubezen po domače? Mi tudi! 🙊

Zato smo v teh dneh pod drobnogled vzeli trenutno življenju akterjev zadnje predvajane sezone, tudi simpatične Metke Šeškar

Pred kamerami je bilo videti, da je srečo našla pri Ljubljančanu Jožetu, a kot sta povedala v zadnji epizodi, njuna ljubezen ni imela srečnega konca, saj sta se njuna pogleda na materialni stvari preprosto preveč razlikovala.

Moški ne marajo žensk, ki so neodvisne. Bog ne daj, da ima ženska več kot on, potem je konec. Tudi od drugih slišim, da tega moški ne marajo, ker se počutijo manjvredne," je tedaj povedala.

Vendar če sta bila tedaj še neodločena, kakšna bo njuna prihodnost, je zdaj jasno, da sta že isti dan zakorakala vsak svojo pot. 

Kot je Metka povedala novinarki POP TV, je po snemanju oddaje Jože sploh ni pozdravil, vse od tedaj pa nista imela niti enega telefonskega pogovora.

Kot je povedala novinarki, so je pri njem zmotili tudi njegovi kolerični izbruhi, ter da se razjezi zaradi malenkosti. Sama, kot pravi, nikakor ni takšna, in se v primeru težav raje odmakne. 

Te zanima, kakšno je življenje drugih parov letošnje sezone?

TUKAJ lahko preveriš, kakšno je stanje pri Janezu in Darji

TUKAJ lahko preveriš, kako je z Jacqualine Kale

TUKAj pa, kaj se je zgodilo s Francem in Anamarijo

Fotografije: POP TV