5 RESNIČNOSTNIH šovov, ki so še boljši od Kardashianovih (*DRAMA*)

V šovu št. 3 nastopa tudi šef Luke Dončića!

5 RESNIČNOSTNIH šovov, ki so še boljši od Kardashianovih (*DRAMA*) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 1. 2020

Saj veš, resničnostne šove čez lužo nizajo kot po tekočem traku, zato imajo ... 

... ljudje, ki v njih nastopajo, velikokrat status zvezdnika. Izjemno dober primer so pionirke resničnostnih šovov Paris Hilton, Nicole Richie in Kim Kardashian.

V primeru, da si že čisto naveličana gledanja "Keeping up with the Kardashians" (ne verjamemo ti 🙊), imamo zate 5 šovov, ki podirajo rekorde gledanosti in ob katerih boš takole 👉 👀.

1. The Masked Singer ("Zamaskirani pevec")

Resničnostni šov, ki televizijske ekrane zaseda šele dobro leto, je čez lužo naravnost navdušil gledalce. V vsaki oddaji zamaskirani "reciklirani" zvezdniki, na katere smo že malce pozabili, nastopijo z velikimi svetovnimi hiti, ocenjuje pa jih seveda stroga žirija in občinstvo. 

Maske so zelooo ekstravagantne, snamejo pa jih šele takrat, ko so iz šova izločeni, običajno pa vse prisotne pustijo brez besed, ko spoznajo njihovo  pravo identiteto. V prvi sezoni je zmago odnesel raper T-Pain, ki ga poznamo po sodelovanju in kratki romanci s pevko Rihanno. 

2. The Bachelor ("Sanjski moški")

Ameriška različica priljubljene oddaje ima v Ameriki že kultni status, saj je na sporedu že skoraj 25 let. Prav zaradi take priljubljenosti pri gledalcih so producenti začeli snemati še The Bachelorette ("Sanjska ženska"), kjer običajno v glavni vlogi nastopi ena izmed izpadlih tekmovalk The Bachelorja, in Bachelor in Paradise ("Sanjski moški v raju"), kjer na vroči mehiški obali združijo večino izpadlih tekmovalcev obeh šovov na luksuznem počitniškem posestvu, kjer potem hodijo na zmenke.

3. Shark Tank ("Dober posel")

Shark Tank dobro poznamo tudi v Sloveniji, gre sicer za precej bolj resen resničnostni šov, a mu drame vseeno ne primanjkuje.

In sam koncept šova? Udeleženci svoje podjetniške ideje predstavijo znanim ameriškim milijonarjem ali milijarderjem, ki se nato odločijo, ali ideja pije dovolj vode, da v njo investirajo svoj denar. 

Šov je med uspešne podjetnike izstrelil mnoge, pri tem pa jim je pomagal tudi lastnik Dallas Mavericksov, ki je (kot veš) šef našega Luke Dončića.

4. Love Island ("Otok ljubezni")

Za hit med resničnostnimi šovi pa so poskrbeli tudi v Veliki Britaniji, kjer od leta 2015 snemajo ljubezenski resničnostni šov Love Island. Gre pravzaprav za sodobno različico zmenkarij, kjer tekmovalce pošljejo na vroč tropski otok. Vsak tekmovalec mora poiskati svojo drugo polovico, saj na koncu zmaga in dobi glavno nagrado najbolj "zaljubljen" par. 

Format šova so povzeli tudi Američani, kjer pa zaenkrat še ni imel takšnega uspeha kot na Otoku.

5. Vanderpump Rules ("Vanderpump pravila")

V šovo spremljamo bogato podjetnico Liso Vanderpump, ki ima v Hollywoodu v lasti priznane in zelooo prestižne restavracije, hkrati pa tudi vse njene zaposlene, ki delajo v teh restavracijah.

Gre za mlade, privlačne in ambiciozne osebnosti, ki se seveda zapletajo v konstantno dramo.

Že imaš kokice pripravljene? 🍿

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Svojega fanta sem prevarala med študijem v tujini" (resnične zgodbe o varanju deklet)

Priporočamo tudi: O-M-G! Si vedela, da je brat Lee Sirk TA znani Slovenec? 😱