"Svojega fanta sem prevarala med študijem v tujini" (resnične zgodbe o varanju deklet)

To so resnične zgodbe deklet, ki so svoje fante prevarale medtem ko so bile na študentski izmenjavi v tujini.

"Svojega fanta sem prevarala med študijem v tujini" (resnične zgodbe o varanju deklet) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2021

1.

"Bila sem na študentski izmenjavi v Londonu in s fantom (ki je ostal doma) sva bila skupaj nekje dve leti. Prvi dan sem že opazila veliko postavnih fantov in nihče ne more zanikati, da so naglasi najbolj seksi stvar na svetu. Neko večer sva se s fantom pogovarjala preko Skypa in se močno sprla glede tega, kako zelo se zabavam v tujini in se sploh ne osredotočam nanj ...

Zagotovila sem mu, da imam le težave s sledenjem v šoli zaradi časovne razlike. Tega preprosto ni razumel, zaradi česar sem se počutila grozno. Prekinila sem povezavo, pograbila steklenico vina, se uredila in odšla ven z nekaj prijatelji.

Tam sem spoznala čudovitega fanta. Prihajal je iz Londona, imel je svetle lase, kristalno modre oči, neverjetno telo! Občutek sem imela, kot da sem v nebesih.

Do tistega trenutka sem bila že zelo opita in sem šla z njim v njegovo stanovanje. Naj rečem samo to, da takšnega občutka nisem doživela še nikoli v življenju! Naslednje jutro sem se seveda počutila krivo. Preko Skypa sem se slišala s svojo najboljšo prijateljico in ji vse povedala, nakar mi je rekla, da je slišala, da me je moj fant ves čas varal odkar sem šla v tujino. Soočila sem ga s tem in priznal je.

Bila sem tako jezna, da je v meni vzbudil slabo vest, medtem ko me je sam varal od prve noči, ko sem odšla. Poslala sem sporočilo tistemu britancu, s katerim sva skupaj preživela noč in še isti dan sva se srečala. Danes mineva šest let od tega. Zdaj sva poročena. Preselil se je v ZDA in skupaj pričakujeva prvega otroka. Neverjetno, kako se stvari odvijejo!"

 — Klara, 27

2.

"Letos poleti sem bila na izmenjavi v Italiji. Fanta, s katerim sem bila pol leta, sem pustila doma in nisem imela nobenih namenov varati. Spoznala sem nekega tipa, ki mu je po naključju bilo ime enako kot mojemu fantu.

Resnično sva se ujela. Vozil je besen BMW in neko noč sem pristala pri njemu doma. In nato spet. In spet.

Moj fant nikoli ni izvedel in moj namen je, da tako tudi ostane. S sostanovalko na izmenjavi sva si prisegli, da bova obdržali skrivnost. Kar se zgodi v Italiji, ostane v Italiji!"

 — Katarina, 21

3.

"Prvo leto po koncu srednje šole sem devet mesecev preživela na glasbeni šoli v Avstraliji. S fantom sva bila skupaj skoraj tri leta. Ko sem odšla, sva oba še bila devičnika; odločila sva se počakati do poroke.

V lokalni restavraciji sem spoznala natakarja, s katerim sva se začela družiti. Spoznala sem tudi njegove prijatelje in veliko časa smo preživeli skupaj. Neko noč pa sem šla k njemu domov, da bi skupaj z enim drugim parom pogledali film, in pristala sva pod odejo.

Do konca filma je pod odejo raziskal toliko, kolikor moj fant ni v treh letih.

Verjetno mi ni treba posebej praviti, kako vzburjena sva bila. Na koncu sem pri njem prespala to noč in še veliko drugih. Po tem, ko sem se vrnila domov, sem s fantom bila v zvezi še nekaj mesecev, nato pa sva šla narazen. Nikoli mu nisem povedala."

 — Kristina, 22

4.

"Šla sem na izmenjavo na Sicilijo v Italiji. S fantom sva skupaj obiskovala tako srednjo šolo kot fakulteto.

Nazaj v Italijo: nekega jutra sem bila v kavarni in medtem ko sem čakala v vrsti za naročilo, sem za seboj slišala, kako se neki tip smeji mojim poskusom italijanščine. Obrnila sem se in izgledal je, kot bi bil zvezda tistih starih filmov. Začela sva se pogovarjati in skupaj spila kavo.

Naslednji dan me je povabil na plažo s svojimi prijatelji. Izkazalo se je, da ima tam čudovito hišo. Začeli smo popivati. Na koncu sem mu pomagala pospraviti, a nama ni šlo preveč dobro. Začel me je škropiti s čistilom in me loviti po kuhinji.

Nato pa je med nama nekaj preskočilo. Vrgla sva se en na drugega in odvrgla vsa oblačila s sebe kar tam na kuhinjska tla.

Zdelo se mi je, kot da živim v nekem pocukranem filmu, ampak pazi to: ko sem zapustila ZDA, sem bila nekoliko nervozna, saj sta se mi moj fant in neka punca zdela sumljiva, ker sta zmeraj flirtala.

No, jaz nisem ljubosumni tip človeka, zato temu nisem posvečala preveč pozornosti. Nato pa me prijateljica en dan [po tem, ko sem bila s tem tipom] pokliče in mi pove, da naj grem na testiranje, saj ima moj fant spolno prenosljivo bolezen, ki jo je dobil od tiste punce, s katero me je prevaral še preden sem odšla. Še kako sem mu povedala! Poskrbela sem, da je videl, kako srečna sem brez njega."

— Olja, 20

5.

"Bila sem na izmenjavi na Irskem. Ko sem odšla, sva bila s fantom skupaj nekaj več kot eno leto. Prevarala sem ga samo enkrat in šlo je za preprosto poljubljanje, posledico opitosti v baru. Moj fant, zdaj zaročenec, nikoli ni izvedel.

Nimam nu niti namena povedati, saj menim, da je šlo le za trenutek šibkosti, ko sem ga pogrešala in sem si zaželela pozornosti.

Seveda imam še zmeraj slabo vest, a vem, da bi to lahko uničilo vse, kar imava, in 100 % sem prepričana, da tega več nikoli ne bom storila. Zato resnično ne čutim potrebe, da bi mu povedala."

— Ajša, 24

6.

"Pred tremi leti sem šla za pol leta na Japonsko. Bilo je mi je grozno dolgčas; mnogi Japonci namreč ne znajo angleško. Neke noči, ko sem končala s predavanji, sem se s prijatelji odločila oditi v lokalni klub, da se malo sprostim.

Srečala sem starega prijatelja, pravzaprav fantovega najboljšega prijatelja. Pogovarjala sva se in pogovarjala in nekako sem pristala v njegovem stanovanju.

Nisem vedela, kako naj reagiram, ampak seks je bil odličen in tega ne bi zamudila za nič na svetu. Nato sva seksala skoraj vsak dan do konca moje izmenjave.

Še vedno sem v zvezi s svojim fantom. Pravzaprav sva skupaj že osem let in nikoli ni izvedel."

— Marta, 25

7.

"Bila sem na izmenjavi v Barceloni. S fantom sva bila v zvezi pol leta. Nekega večera sva se z najboljšo prijateljico odpravili v klub, v katerem še nikoli nisva bili. Ko je bil čas za odhod in sva čakali na javni prevoz, je do naju pristopil seksi moški z imenom Aleks in naju vprašal, če se lahko usede zraven. Moja najboljša prijateljica je rekla: 'Ja, seveda,' meni pa ni bilo do pogovora; želela sem si le iti domov in se naspati.

Nato je pristopil drugi moški z imenom Dani in začel pogovor. Pogovarjali so se kakšne pol ure, dokler Aleks ni vprašal, če želiva priti k njemu. Moja prijateljica si je seveda želela, jaz pa sem bila v dvomih. Prosila me je tako dolgo, dokler nisem popustila. Ko sem prišla v njegovo stanovanje, sem se usedla na kavč. Aleks se je usedel poleg mene in začel pripovedovati o svojem življenju, nato pa me je vprašal o mojem.

Zatem se je nagnil, da bi me poljubil, jaz pa sem se odmaknila in mu rekla, da imam fanta. Nakar je rekel: 'V redu je, saj je samo en poljub.' Pogledala sem proti prijateljici, ki se je poljubljala z Danijem in rekla: 'OK, samo enega.' A ta je vodil do vročega poljubljanja in nato seksa. Ko je začelo postajati resno, sem mu morala povedati, da sem devica. Ni bil presenečen in je rekel, da je vedel.

To je bila noč, ko sem izgubila nedolžnost in prevarala svojega fanta.

Ko sem se naslednje jutro zbudila, sem spoznala, kaj sem naredla. Bila sem tako jezna in razočarana nad sabo. Vedela sem, da moram s svojim fantom končati. Na koncu sem ga poklicala in mu povedala, da se najina zveza na daljavo ne bo izšla. Nikoli ni izvedel, da sem ga prevarala."

— Jasmina, 21

* Imena deklet so spremenjena.

Vir: Cosmopolitan.com

Preberi še: Je tvoj fant EDINEC? Potem se boš 100 % strinjala, da zanj velja TOLE!

Priporočamo tudi: Lahko pomanjkanje seksa sproži zgodnjo menopavzo? Strokovnjaki pravijo ...