OMG! Nikoli ne uganeš, KDO je novi fant Tamare Korošec (ker ga poznaš!)

Uou! Tole je bilo totalno nepričakovano! 🙊

OMG! Nikoli ne uganeš, KDO je novi fant Tamare Korošec (ker ga poznaš!) (foto: POP TV) POP TV
25. 1. 2021

Zagotovo veš, da je pred leti Tamara Korošec v oddaji Ljubezen po domače našla svojega princa na belem konju, saj jo je pred kamerami Renato Lužar tedaj izbral za svojo dekle. 

No, njuna ljubezen je po nekaj letih izzvenela, a kot je videti, je zdaj njeno srce osvojil ... nihče drug, kot letošnji kmet iz prej omenjene oddaje. 🙊

Tisti, ki Tamaro sledite na Facebooku, ste verjetno že opazili, da je Tamara svoj ljubezenski status spremenila iz 'Samska' v 'V razmerju', zapisala pa je tudi, s kom.

V objavi je namreč razkrila, da je v zvezi z Janezom Rebernikom (ja, osvajalcem, ki je glavo zmešal kolegicama Alenki in Darji).

Ali se je Tamara samo malce pošalila z mediji in spremljevalci oddaje sicer ne vemo, dejstvo pa je, da je pred časom Tamara razkrila, da sta si z Janezom začela dopisovati. 

Tamara Korošec je v trgovini dala ODPOVED, saj je začela delati TUKAJ!

"Med oddajo mi je poslal sporočilo in sva si malo dopisovala. Opravičila sem se mu. Ko sem se poslušala, sem spoznala, da sem bila pregroba. Sedaj vem, da je v redu moški. Zelo simpatično se mi je zdelo, da se mi je kljub izjavam oglasil in se pošalil, naj ga le pridem potolažit. Jaz se mu ne bi oglasila,“ je za Žurnal24 pred kratkim povedala Tamara Korošec in dodala, da ji je na srce položil, da če bo seveda začutila željo po tolaženju, je na njegovem posestvu prav vedno dobrodošla.

No, morda je pa čisto zares prišel čas za tolažbo. 🙊

LPD: Metka razkrila, kakšno je bilo ZADNJE srečanje z Jožetom, po katerem se NISTA več slišala

Fotografije: POP TV, Igor Zaplatil