Tamara Korošec je v trgovini dala ODPOVED, saj je začela delati TUKAJ!

Ja, zvezdnica oddaje Ljubezen po domače je med karanteno začela v novi službi. Preveri, kaj bo počela zdaj. 

Tamara Korošec je v trgovini dala ODPOVED, saj je začela delati TUKAJ! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
22. 12. 2020

Morda se spomniš, da smo jeseni poročali o tem, da je zvezdnica oddaje Ljubezen po domače, Tamara Korošec, zaposlena v eni od trgovin, kjer je zadolžena za oddelek delikatese.

A kot je videti, Tamari njena dosedanja služba ni bila po godu, saj je na Facebooku zapisala, da je dala odpoved, povedala pa je tudi, zakaj.

Preberi, zakaj je Tamara dala odpoved v trgovini:

(Njen nelektoriran zapis objavljamo v celoti)

"Dolgo sem razmišlala če bi al ne bi...pa bom...kr "po domače" ...večina vas tak ve da delam v trgovini na delikatesi, pa tud to da sem dala odpoved in da grem v proizvodnjo (). Zakaj odpoved?! Itak vsi vemo, da je delo v trgovini kr naporno ceprav vecina od vas verjetno misli, da ni pa da ce je mogoce trgovina malo bol prazna, da si cohamo riti. Pa dobro pustimo to. Hocem vam obrazlozit kak tecni pa naporni ste vi "obiskovalci. Ne vsi ( pustimo tistih 5% od 100%) .

OMG! Našli smo skriti Youtube kanal Jacqueline Kale, in ne boš verjela, KAJ objavlja 🤯

Ne res pac enostavno se ne zavedate kolk ste naporni pa tecni ko driske Gremo po vrsti. Pridete na delikateso, vidite da delamo samo ena se derete "a dela samo ena" pol medtem ko strezem stranke pridejo se 3 pa me vsaka sprasuje svoje. Ena bi mela celi plato soka, drugo zanima ce se mamo na zalogi ne vem kiro zacimbo, tretjo zanima zakaj v hladilniku ni kvasa. Dragi moji eno glavo mam pa samo dve roke.

Pa jas niti linije ne smem zapustit. Zal nismo ne roboti pa ne hobotnce. Dalje...nalagam robo na polico (mudi se ker je se 100 stvari za naredit) vsake 5 min. pride ena stranka, gospa ki mate to, gospa ki mate ono, vcasih ste meli to, se mate kaj tega...da faaak a znate kaj sami poiskat????

Doroteja Knehtl (Ljubezen po domače) razkrila svojo težko življenjsko zgodbo

Al pa pride model na delikateso naj mu cist na takno narezem, rezem na tanko kolko se da, me ze napade da ni okej in da ne bo kupo, mislim resnooo noo!? A se mogoce lahko malenkost postavite v naso kozo pa se malo umirite...itak pa hvala bogi da sem kmalu resena tega. Lahko pridete probaat bo eno prosto mesto vec. To je blo zaj cist na kratko," je zapisala.

Tamara se iz trgovine torej seli v proizvodnjo. Vse dobro ji želimo na njeni novi poti. 

Fotografije: POP TV, Igor Zaplatil