Razkrili PRAVI razlog, zakaj Kate in Meghan včeraj NISTA odpotovali na Škotsko

Razlog ni tako 'na prvo žogo', kot bi morda mislila. Preveri, zakaj je bilo v resnici tako. 

Razkrili PRAVI razlog, zakaj Kate in Meghan včeraj NISTA odpotovali na Škotsko (foto: Profimedia) Profimedia
9. 9. 2022

Po spletu so včeraj zaokrožile fotografije članov kraljeve družine, ki so eden za drugim prihajali na posestvo Balmoral, da bi bili s kraljico Elizabeto II ob njenih zadnjih trenutkih.

Veliko pozornosti pa je pritegnilo dejstvo, da se na Škotsko s svojima soprogama nista odpravili vojvodinja Kate in Meghan Markle.

No, zdaj je končno znano, zakaj je temu tako:

Zato je bila odsotna Kate:

Ravno v sredo so otroci - princ George, princesa Charlotte in princ Louis - prispeli v svojo novo šolo (ki jo obiskujejo po selitvi iz Kensingtonske palače v Londonu v Adelaide Cottage v Windsorju) na prvi ogled in uradno srečanje z ravnateljem.

 

Včeraj pa je potekal njihov prvi uradni dan pouka. Ko so kraljevo družino včeraj poklicali, naj odpotuje h kraljici, je morala Kate ostati zaradi svojih otrok.

Zato pa vojvodinja Meghan ni odpotovala v Balmoral

Harry je v včeraj odpovedal že načrtovane obveznosti v Angliji, da bi se pridružil družini v Balmoralu, medtem ko je Meghan Markle ostala v Londonu. Kraljevi novinar Omid Scobie je na Twitterju zapisal: "Vir je sporočil, da je v Balmoral odpotoval samo princ Harry. Tako kot vojvodinja Cambriška (ki je s tremi otroki v Windsorju) tudi vojvodinja Susseška ostaja v Angliji (vendar se še vedno ne bo udeležila nocojšnje podelitve nagrad WellChild)."

Številni so tako začeli ugibaja, da se Meghan ni odpravila na Škotsko zato, ker ne bi bila preveč toplo sprejeta.

Te morda zanima tudi:

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si