Kaaaaj? Princ Charles je še PRED Diano zaprosil TO žensko, a mu je rekla NE (in ni Camilla!)

Emmm, ... kako prosim? In kje je ta ženska zdaj?

Kaaaaj? Princ Charles je še PRED Diano zaprosil TO žensko, a mu je rekla NE (in ni Camilla!) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2020

Če si mislila, da se je ljubezenska zgodba princa Charlesa v preteklosti vrtela le okrog Camille (njegove zdajšnje izbranke) in princese Diane, si se krepko zmotila *tudi mi smo se*.

V resnici smo med gledanjem dokumentarne serije "The Royal House of Windsor", ki si jo trenutno lahko ogledaš na Netflixu, ostali odprtih ust ob razkritju skrivnosti ljubezenskega življenja princa Charlesa.

V seriji, ki je podkrepljena z dokumenti družinskega arhiva, v katerih hranijo dnevnike, pisma in druge izpovedi, so namreč razkrili, da je bil princ Charles pred poroko z Diano na ljubezenskem področju precej obupan. 

Njegovo srce je bilo že vse od poznih najstniških let namreč oddano Camilli, a ker kraljica ni podpirala njunega zakona, je Charles moral nevesto iskati drugje.

Pri tem mu je zvesto pomagal Charlesov stric, Lord Mountbatten, ki je bil sicer tesen prijatelj kraljeve družine.

Ker je imel Charlesa iskreno rad (Charles je med drugim priznal, da mu je bil Lord Mountbatten dedek, stric, oče, brat in prijatelj obenem), mu je v enem od njegovih ljubezenskih prizadevanj predstavil svojo vnukinjo, Amando Knatchbull. 

*lahko dodamo, da je Amanda v resnici Charlesova sestrična?*

To je ženska, ki je zavrnila princa Charlesa:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 (@royalsaddicted) on

Kot je bilo pojasnjeno v dokumentarni seriji, je bila Amanda zaradi svojih let in vzgoje popolna kandidatka za princa Charlesa, prav tako pa naj bi jo Lord Mountbatten že vrsto let pripravljal na to, da bo nekoč postala kraljica.

Charles je v njegovem predlogu prepoznal potencial, in se leta 1977 tudi odločil, da jo zaprosi za roko, a ga je na presenečenje vseh, Amanda zavrnila.

No, kako se je stvar razvila po tem neljubem dogodku je jasno vsem, ... s poroko stoletja leta 1981, ko sta si princ Charles in princesa Diana pred milijoni gledalcev v katedrali svetega Pavla v Londonu obljubila (večno) zvestobo. 

Charles in Camilla sta se naposled le poročila leta 2005, odločila pa sta se za nekoliko 'manjši' civilni obred. Ker se kraljica še vedno ni ravno strinjala s poroko, se z možem, princem Filipom civilnega obreda nista udeležila, sta pa prišla na sprejem, ki se je po poroki odvijal na dvoru Winsdor.

Poglej, kako sta bila videti:

Zanimivo, kajne? 😍

Fotografije: Profimedia

Preberi še: HU-DO! To je nov PONOS Rebeke Dremelj (videlo ga je že več kot 20.000 ljudi 🤩)

Priporočamo tudi: FOTO: Zala in Gašper na najbolj VROČIH počitnicah ever! (fotka št. 2 te bo pustila odprtih ust)