Ne le Urška Klakočar Zupančič, tudi Eva Irgl ima več kot odlične PEVSKE sposobnosti (to MORAŠ videti)

Kaj pa toooo? Obe imata poseben skriti talent! 😍

Ne le Urška Klakočar Zupančič, tudi Eva Irgl ima več kot odlične PEVSKE sposobnosti (to MORAŠ videti) (foto: BOBO, Obdelava: Cosmo uredništvo) BOBO, Obdelava: Cosmo uredništvo
19. 3. 2023

Tako Eva Irgl kot tudi Urška Klakočar Zupančič sta nedvomno ženski mnogih talentov. Predsednica državnega zbora je tokrat dokazala, da ji med drugim leži tudi petje, ko je na Radiu Robin zapela svetovno uspešnico 'My heart will go on' pevke Celine Dion, poslanka in članica SDS pa je glasbeni talent potrdila tudi z igranjem kitare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Klakočar Zupančičevi lahko prisluhneš tukaj: Pozabi 'My heart will go on', ko slišiš, kako Klakočar Zupančičeva zapoje TO PESEM, ti bodo šle kocine pokonci (VIDEO)

Mnogi izpostavljajo Evin neverjeten smisel za modo, ampak več kot očitno je dobra tudi v glasbenih vodah.

V duetu s sestro dvojčico (Ja, sestro dvojčico ima in o tem smo pisale TUKAJ) je zapela in zaigrala na kitaro. 

Ob tem sta se pošalili, da je njuno petje preglasil ptič. Je pa pod videoposnetkom prava poplava komentarjev, ki so pozitivno presenečeni nad njunim talentom.

"Visoka pesem - Glorija. Bravo obema, zelo dober posluh imata in lepo usklajen težak ritem. Še vrabčki so sodelovali v prvih taktih. Pa še kitarske in orgelske melodije obvladata in kaj drugega seveda tudi. Hvala za lepo večerno poslušanje in gledanje," je le eden prelepih komentarjev. Na skoraj vsakega pa sta se  Eva in Lejla tudi prijazno odzvali.

Simpatična poslanka je v preteklosti je posnela tudi spremljevalne vokale za album svojega partnerja, znanega slovenskega pevca Davorja Božiča.

Preberi tudi: Seks terapevtka razkriva: 'Če je tvoja spalnica TAKŠNA, vem, da bo seks ODLIČEN'

Priporočamo še: Ne nas basat! 'Prismuknjena' profesorica Barbara (Gospod profesor) ima DVOJČICO (in ja, poznaš jo!)

Fotografije: Bobo, Voyo