Pozabi 'My heart will go on', ko slišiš, kako Klakočar Zupančičeva zapoje TO PESEM, ti bodo šle kocine pokonci (VIDEO)

Wow, kaj pa toooooo! 😍 Zdaj jo vidimo v čisto drugačni luči, ti pa lahko v članku primerjaš obe pesmi in oceniš, katera ji je bolj pisana na kožo.

Pozabi 'My heart will go on', ko slišiš, kako Klakočar Zupančičeva zapoje TO PESEM, ti bodo šle kocine pokonci (VIDEO) (foto: bobo) bobo
13. 3. 2023

Urška Klakočar Zupančič je nedvomno ženska mnogih talentov. Predsednica državnega zbora je tokrat dokazala, da ji med drugim leži tudi petje, ko je na Radiu Robin zapela svetovno uspešnico 'My heart will go on' pevke Celine Dion.

A pesem iz Titanika, h kateri se kmalu vrnemo, ni bila edino, kar je tisti dan zapela Klakočar Zupančičeva (in navdušila!).

Voditelja Sandija Morela je že na začetku oddaje presenetila s svojo glasbeno izbiro. Ko jo je povprašal o tem, kaj poslušajo politiki, je namreč povedala, da se tudi na tem področju precej razlikuje od svojih kolegov in da je bolj nekonvencionalna.

Se spomniš Matjaža Tanka? Petra Kerčmar iskreno spregovorila o težkem doživljanju njegove SMRTI 😔

Razkrila je, da posluša progresivni rock, njena najljubša skupina pa je Nightwish, skandinavka rock skupina, nato pa tako voditelja kot poslušalce presenetila, ko je ob njihovi pesmi tudi ... zapela!

To moraš slišati:

Kako pa je Klakočar Zupančičeva odpela Titanikovo znamenito uspešnico 'My heart will go on'? Naravnost čudovito, poslušaj jo tukaj.

Ima kar precej talenta, tale naša predsednica državnega zbora, kajne? 😍

To moraš videti! TAKO izgleda, ko med igranjem videoigre naletiš na Dončića (niso verjeli, da je res on) 😂