Ne boš verjela, kaj Cene Prevc počne po koncu skakalne kariere (srečaš ga lahko TUKAJ)

To je za celotno družino Prevc ogromen korak in potrditev, da delajo dobro. ❤️

Ne boš verjela, kaj Cene Prevc počne po koncu skakalne kariere (srečaš ga lahko TUKAJ) (foto: Goran Antley/Obdelava: Cosmo uredništvo) Goran Antley/Obdelava: Cosmo uredništvo
9. 6. 2023

Cene Prevc, rden naših nadvse uspešnih smučarskih skakalcev, je konec preteklega leta sporočil, da bo svoje skakalne smuči postavil v kot. Odločil se je, da se bo podal novim kariernim izzivom naproti in razkril še nekaj razlogov za konec kariere.

Med razlogi za konec kariere je tudi njegov študij, ki se mu želi posvetiti, a marsikdo ni vedel, da Cene študira kar na dveh fakultetah. To pa je ambicioznost, kajne? Poglej, kaj točno, tukaj.

Vendar pa je Cene zdaj ponovno presenetil.

Na Instagram profilu Salonov Pohištva Prevc (@prevc.pohistvo) se je namreč oglasil kar sam in povabil k obisku popolnoma novega salona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saloni Pohistva Prevc (@prevc.pohistvo)

Kot verjetno že veš, ima Prevčeva družina v lasti dva salona s pohištvom, zdaj pa se jim je pridružil še tretji.

Se je spomniš? Poglej, kako Lucienne Lončina izgleda danes (+ kaj počne)

Poglej, kako veliki met jim je uspel:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saloni Pohistva Prevc (@prevc.pohistvo)

"Kranj je bogatejši za studio pohištva Danküchen Prevc. Ponosni smo, da smo lahko od včeraj del velike družine DAN Küchen Slovenija, 🎊🎊" so zapisali pod zgornjo fotogalerijo.
"Hvala vsem, ki ste pripomogli k odprtju novega studia, celotni ekipi Prevc, monterjema Renatu in Primožu, ekipi Dan Slovenija z Goranom na čelu, oblikovalcema iz Decopa in Planetu Kranj ter vsem poslovnim partnerjem, ki sodelujete z nami in ste prišli na odprtje novega studia. Hvala!
Ekipa Prevc bo v studiu Kranj Planet skupaj z vami pisala nove kuhinjske zgodbe. Prekrasni ambienti in moderne kuhinje vas bodo zagotovo prepričale. Še vedno opremljamo s srcem. ❤️❤️❤️" so ponosno in odločno povedali.

Tole pa ni kar tako, čestitke Cenetu in celotni družini Prevc!

Tina Gorenjak razkrila, kako je ob novici, da bo na naslovnici Playboya, reagirala njena hčerka