Tina Gorenjak razkrila, kako je ob novici, da bo na naslovnici Playboya, reagirala njena hčerka

9. 6. 2023
Tina Gorenjak razkrila, kako je ob novici, da bo na naslovnici Playboya, reagirala njena hčerka (foto: Saša Kovačič)
Saša Kovačič

Kako je bila huda, no! 😍

Pogovoru s Tino Gorenjak lahko prisluhneš spodaj:

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je bila Tina gostja v Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave, ki ga vodi Živa Avžner.

Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V podkastu pa je spregovorila tudi o trenutku, ko je svoji hčerki Nini Barbari povedala, da bo na naslovnici slovenske različice Playboya.

Ljubeč odnos s hčerko Nino Barbaro

Priljubljena igralka je nadvse hvaležna za hčerko Nino Barbaro, za katero je prepričana, da je najlepše darilo v njenem življenju. 

Kljub temu, da njena hči študira v tujini, pravi, da sta neizmerno povezani in se še vedno z veseljem skupaj odpravita na dopust.

Tina Gorenjak in voditeljica Živa Avžner sta se vrnili tudi v leto 2001, ko je Gorenjakova kot prva pozirala za slovensko naslovnico Playboya. "Ko so me poklicali, ali bi bila na naslovki prvega slovenskega Playboya, sem si rekla, če je bila Marylin Monroe na naslovki prvega ameriškega, zakaj jaz ne bi bila tu?" se je spominjala Tina.

Kaj pa ji je ob tem dejala njena hči? Prisluhni čisto sveži epizodi, mi pa s teboj delimo delček njene noro zabavne izjave:

"Mislim, da si zdaj še lahko privoščiš kaj takega, ko še lepo izgledaš."

Večno samska Tina Gorenjak

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. 

Vse njene izkušnje so spisane v knjižnem prvencu, kjer med drugim pravi: "Raje sem samska kot pa v slabem partnerskem odnosu. Ampak narejena sem za dvojino. Želim si partnerske ljubezni."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Več o Tini Gorenjak, pisanju knjige, govorjenju o tabu tematikah, njeni samskosti, odnosu z hčerko Nino Barbaro, moških in fotografiranju za prvo slovensko naslovnico Playboya, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.

V Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave voditeljica Živa Avžner dvakrat na mesec gosti različne znane obraze in odkriva njihove zgodbe.

Se je spomniš? Poglej, kako Lucienne Lončina izgleda danes (+ kaj počne)

Fotografije: Arhiv POP TV, Metropolitan Slovenija, Saša Kovačič