Se je spomniš? Poglej, kako Lucienne Lončina izgleda danes (+ kaj počne)

Lucienne je bila ena čisto prvih žirantk šova Slovenija ima talent in me smo jo o-bo-že-va-le. 😍

Se je spomniš? Poglej, kako Lucienne Lončina izgleda danes (+ kaj počne) (foto: Arhiv POP TV) Arhiv POP TV
8. 6. 2023

Pisalo se je leto 2010, ko je Slovenijo zavzela prava evforija - začel se je spektakularni šov Slovenija ima talent. Žirantske stolčke so zasedali trije člani: Brane Kastelic, dolgoletni dopisnik POP TV iz Londona, pisatelj, kolumnist in poznavalec estrade, Lucienne Lončina, pianistka in vokalistka, ter Branko Čakarmiš, programski direktor Pro Plus in poznavalec medijskega sveta.

Tisto leto je zmago odnesla prikupna 7-letna Lina Kuduzović, ki je v vsej zgodovini šova pri nas še danes najmlajša zmagovalka.

FOTO: Se ga spomniš takšnega? Peter Poles pred 13 leti na začetku Talentov s čisto drugačno frizuro

Branko Čakarmiš je žirantsko mesto zasedal vse do 8. sezone šova leta 2021, Lucienne Lončina in Brane Kastelic pa sta se od svojega poslovila že po 2. sezoni leta 2011.

Lucienne Lončina je bila žirantka, ki se je širni Sloveniji v spomin nedvomno vtisnila s simpatično skovanko 'purja kolt' in stavkom: 'Ti si cel point ta šov!'.

Kaj pa očarljiva svetlolasa pianistka počne danes?

Lucienne še vedno ostaja v glasbenih vodah. Nekaj časa je bila glavna pianistka v najbolj prestižnem hotelu pri nas, Kempinski Palace v Portorožu, a njena prioriteta je v zadnjih letih postal tuj trg, kjer je brez dvoma veliko več priložnosti kot pri nas.

Ulalaaa, kaj se dogaja? Bojan Cvjetićanin ujet z zvezdo letošnje Evrovizije (oboževalci so navdušeni!)

Njen Instagram sicer pravi, da se trenutno nahaja v Avstriji, kjer je po objavah na Facebooku sodeč še zmeraj pianistka, prav tako pa je svojemu priimku dodala še enega - Hamer.

Poglej, kako Lucienne izgleda danes:

Še vedno je naravnost fantastična, kajne?

Saj se praktično ni skoraj nič spremenila!

Priznaj, ob gledanju njenih fotk si tudi sama dobila purjo kolt! 🙈

Poglej tooo! Našle smo več kot 30 let star video Katarine Čas, ki te ne bo pustil ravnodušne