Lea Sirk zdaj potrdila, kar se je že dolgo ugibalo (kako lepoooooo 🥰)

Ja pa iiiii no! Tole Lei iz srca privoščimo!

Lea Sirk zdaj potrdila, kar se je že dolgo ugibalo (kako lepoooooo 🥰) (foto: Foto: Ana Gregorič, Obdelava: Cosmopolitan Slovenija) Foto: Ana Gregorič, Obdelava: Cosmopolitan Slovenija
5. 3. 2021

V dneh, ko je Slovenija v pričakovanju pogledovala proti letošnji Emi, je javnost vse bolj radovedna postala tudi glede zasebnega življenja letošnje voditeljice tega glasbenega dogodka, Lee Sirk.

Priljubljena glasbenica, ki je Slovenijo na Evroviziji zastopala leta 2018, je lani sicer pozornost rumenih medijev pritegnila tudi z novico, da sta se z dolgoletnim partnerjem Gabrom razšla.

Preveri, kaj na Švedskem zdaj počne Lili Žagar (ker je NORO kul!)

Hitro po tem, so vse glasnejše postale govorice o tem, da je Lea svojo novo srečo našla pri košarkarju Alenu Hodžiću, in čeprav jih nikoli v javnosti nista komentirala, so njuni so-krajani večkrat poročali, da so ju opazili skupaj.

Njuna prva skupna fotografija je sicer precej starejša, saj je nastala že septembra 2019, ko je Lea s spodnjo objavo svoje sledilce povabila, naj obiščejo tekme koprskega košarkarskega kluba.

Po nekaterih poročanjih, naj bi Lea od začetka lanske sezone namreč veljala za nekakšno ambasadorko tamkajšnjega košarkarskega kluba, v katerem igra tudi njen (zdaj uradno) srčni izbranec (na fotografiji levo). 

To je fotografija, o kateri govorimo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)

Na njenem zidu druge skupne fotografije sicer ne boš našla, je pa zato pred dnevi v svoji Instagram zgodbi delila prvi skupen trenutek iz sprehoda in s tem tudi prvič potrdila, da govorice o njeni ljubezenski zvezi z znanim športnikom. 

Kako lepooooo, se strinjaš?

TA slavni športnik je osvojil Leino srce:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Hodžić (@alen.hodzic20)

Se spomniš ljubke Lili iz Gorskega zdravnika? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (navdušena boš!)

Fotografije: Ana Gregorič