Preveri, kaj na Švedskem zdaj počne Lili Žagar (ker je NORO kul!)

O, uau! Iz te moke pa lahko nastane kar precej kruha *samo povemo*. 

Preveri, kaj na Švedskem zdaj počne Lili Žagar (ker je NORO kul!) (foto: Planet TV) Planet TV
5. 3. 2021

Zadnjih nekaj mesecev Slovenci precej radi kukamo proti Švedski, kamor sta se z otrokoma odpravila priljubljeni TV voditelj Marko Potrč in Lili Žagar. 

Da jim je tam zeloooo luštno je mogoče razbrati iz njihovih objav na družabnih omrežjih, ne skrivata pa niti dejstva, da bi se v Slovenijo rada vrnila, a takrat, ko se bodo ukrepi tudi pri nas normalizirali (in še kako ju razumemo). 

OJOJ! Zato Kate Middleton in princ William ne bosta imela četrtega otroka 💔

S čim se na Švedskem ukvarja Marko smo pred časom sicer zapisali v TEM članku, Lili pa je pred kratkim prav tako postregla z informacijo, s čim si svoje dni na severu krajša sama.

Verjetno si že zasledila, da je pred časom objavila ...

... neverjetno LEPE pletenine, ki jih ustvarjajo kar tamkajšnje domačinke, kajne? 

Njen krasen slog za modo ne nekaj svojih idej je namreč ujela v zeloooo kakovostnih pletenih puloverjih in jopicah, ki si jih lahko iz Švedske naročila tudi sama, kako so videti pa si lahko pogledaš tukaj.

No, v začetku januarja je Lili s svojimi IG sledilci delila kraaaaaasen moder pleten pulover z balonastimi rokavi, pa tudi krasno belo jopico v podobnem slogu, ki si jo lahko pobližje ogledaš tukaj

OMG! Seksi Josip Kotlar delal kot reševalec iz vode! Kakšna postav'ca (imamo FOTKE)

Če si tudi sama želiš takšne, lahko Lili kontaktiraš kar v njena zasebna sporočila na Instagramu. 

Tovrstna moda jo je kot je videti tako zelo navdušila, da se je tudi sama lotila svojega štrikarskega projekta - jopice iz temno sive volne, ki bo prav zagotovo vsaj tako modna, kot njene prejšnje pletene modne izbire. 

Bravo, Lili!

Fotografije: Planet TV