Kraljica Elizabeta II. se je poslovila od svoje značilne pričeske in presenetila z novo (FOTO)

Kraljica je v različnih življenjskih obdobjih predstavila kar nekaj značilnih pričesk - no, za zadnje obdobje svojega življenja pa je izbrala takšno! Poglej! 

Kraljica Elizabeta II. se je poslovila od svoje značilne pričeske in presenetila z novo (FOTO) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2022

Če si gledala serijo The Crown potem veš, kako so se pričeske kraljice Elizabete II. preko let spreminjale in sledile lepotnim trendom določenega obdobja.

Po tem, ko smo bili kraljico vajeni z nekoliko daljšimi lasmi (pogledaš si jo lahko spodaj), so kraljevi strokovnjaki zdaj opazili, da je kraljica na zadnjem srečanju na gradu Windsor s canterburyjskim nadškofom Justinom Welbyjem in guvernerko Novega Južnega Walesa Margaret Beazley predstavila svoj novi videz.

Tako je bila videti prej:

Takšno pričesko pa ima zdaj:

Lasje kraljice so zdaj občutno krajši, po besedah ljudi, ki so osebno sodelovali s kraljico pri urejanju njenih las, pa je vsaka sprememba njenega videza zelo pomembna. V svoji knjigi The Other Side Of The Coin: Kraljica, garderober in garderoba, kraljičina pomočnica Angela Kelly piše o svojih izkušnjah, ko je bila zadolžena za striženje in oblikovanje Elizabetinih las, kar se sliši prav tako stresno, kot si lahko predstavljaš. 

Že veš, kdo je znani brat predsedniške kandidatke Marte Kos? (+ poročen je z znano POP TV-jevko)

"Ko sem pridobila na samozavesti, sem prepričana, da je kraljica mislila, da sem profesionalka, in začela kričati name: 'Ne delaj tega, naredi to tako. Tako je prav, ne spreminjaj tega.' Mislila sem si, dobro, potrebujem gin s tonikom," je pojasnila Kelly. "Ko je bila kraljica pod sušilnikom, sem ji rekla: 'Grem na močno pijačo, ker je to tako stresno, da je vse tako, kot je treba," je namreč zapisala v svoji knjigi.

TOLIKO v resnici tehta Kate Middleton (+19 ZELO zanimivih podrobnosti njenega življenja)

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si