TOLIKO v resnici tehta Kate Middleton (+19 ZELO zanimivih podrobnosti njenega življenja)

Mediji so se dokopali do številnih podrobnosti, nas pa najbolj zanima, ... no, njena teža. 🙊

TOLIKO v resnici tehta Kate Middleton (+19 ZELO zanimivih podrobnosti njenega življenja) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2022

V reviji Story so nedavno od tega pripravili zelo zanimiv članek, ki vključuje kar 20 zanimivosti iz življenja vojvodinje Kate Middleton. 

V podatkih, ki razkrivajo tudi zanimivosti iz njene preteklosti, pa smo našli tudi informacijo in njeni višini in teži. 

Če te zanima, kakšna je, preveri spodaj:

 1. Visoka je 175 cm, njena teža je 59 kilogramov, nosi pa čevlje številka 39 (8 ½ v ameriški velikosti).
 2. V otroštvu je sredi osemdesetih živela v Amanu, ki je glavno mesto Jordanije. Tam je živela nekaj let, medtem ko je njen oče delal za British Airways.
 3. V šoli se je ukvarjala s športom, glasbo in dramo. Igranje tenisa, hokeja in netballa (košarki podobna igra za ženske) so le nekatere njene najljubše dejavnosti.
 4. V najstniških letih je obiskovala Marlborough College, zasebno šolo v Wiltshiru. Tam sta študirali tudi njena sestra in princesa Eugenie.
 5. Rodila se je januarja 1982 in je skoraj 6 mesecev starejša od svojega moža Williama, ki se je rodil junija 1982.
 6. Po fakulteti je delala kot nabavna referentka za britanskega trgovca oblačil Jigsaw in Jigsaw Junior.
 7. Z Williamom sta se razšla aprila 2007 in ponovno postala par tri mesce pozneje. Oba sta to potrdila v uradnem intervjuju, ki sta ga imela ob zaroki.
 8. Leta 2007 se je usposabljala za prečkanje Rokavskega preliva. Skupina športnic se je imenovala The Sisterhood, vendar je morala Kate odstopiti iz ekipe zaradi varnostnih razlogov. Razlogi so bili povezani z mediji.
 9. Poročna obleka, ki jo je nosila, je imela 2.7 metra dolgo vlečko in je imela ročno vezene čipkaste rože.
 10. V njeni poročni obleki se je skrivala skrivnost. Sledila je poročni tradiciji, da mora nevesta nositi nekaj starega, nekaj novega, nekaj izposojenega in nekaj modrega. 'Nekaj modrega' je bil tajni modri trak, ki je bil prišit v obleko.
 11. Nosila je tiaro kraljice Elizabete II. Leta 1944 je kraljičina mati podarila tiaro takratni princesi Elizabeti, ko je dopolnila 18 let. Elizabeta II je posodila tiaro Kate leta 2011, da jo je nosila na poročni dan.
 12. Ima tri kraljeve nazive. Poleg tega, da je cambriška vojvodinja, ima tudi naziv grofica Strathearn, kadar je na Škotskem, in Lady Carrickfergus, ko je na severni Irski.
 13. Njena poroka z Williamom leta 2011 je prinesla različne vrste kraljevskih spominkov. Izdelana je bila povsem nova ponudba, ki vključuje čajne vrečke Kate in William, punčke in celo pico.
 14. Umetnik Paul Emsley je svoj prvi uradni portret predstavil januarja 2013. Naročeno mu je bilo, naj nariše portret vojvodinje, saj ga je ona sama izbrala za to nalogo.
 15. Njen mlajši brat James Middleton je leta 2014 razkril, da je za poročno darilo sestri podaril kokeršpanjela z imenom Lupo.
 16. Rada kuha in uživa v preizkušanju receptov, ki jih ustvarja Mary Berry. Na dogodku marca 2013 je Marypovedala, da je velika oboževalka njenih kuharskih knjig in tort.
 17. Je pokroviteljica številnih dobrodelnih organizacij, vključno z The Royal Foundation, Action for Children, Action on Addiction, National Portrait Gallery, Place2Be in SportsAid.
 18. Skupaj z Williamom in Harryjem je leta 2016 začela kampanjo Heads Together. Namen kampanje je pomagati odpraviti stigmo o duševnem zdravju. Heads Together sodeluje z različnimi dobrodelnimi organizacijami, s katerimi ozaveščajo ljudi o duševnem zdravju in jih spodbujajo, da poiščejo podporo, če jo potrebujejo.
 19. Leta 2015 je William razkril, da je njuna najljubša serija Downton Abbey. Leta 2017 pa je povedal, da sta z ženo oboževalca serije Igra prestolov in Domovina.
 20. Leta 2016 je pristala na fotografiranje za revijo Vogue.

  Našli smo poročni VIDEO Ane Pusovnik (Sanjski moški)

Fotografije: Profimedia, POP TV