Že veš, kdo je znani brat predsedniške kandidatke Marte Kos? (+ poročen je z znano POP TV-jevko)

O predsedniški kandidatki Marti Kos smo izbrskali zanimive podrobnosti. Si na primer vedela tole? ❤️

Že veš, kdo je znani brat predsedniške kandidatke Marte Kos? (+ poročen je z znano POP TV-jevko) (foto: Bobo) Bobo
29. 6. 2022

V dneh, ko vsak dan izvemo za kakšno novo ime med predsedniškimi kandidati, bralce vse bolj zanimajo podrobnosti iz njihovih življenj.

O Marti Kos je znano, da je nekdanja novinarka športnega uredništva in da je delala kot dopisnica RTV iz Nemčije. V politiko se je sprva podala kot direktorica urada vlade za informiranje in kot tiskovna predstavnica vlade, nazadnje pa smo jo lahko spremljali kot eno od dveh podpredsednic stranke Gibanje Svoboda. 

Priljubljena vplivnica se je oglasila prvič po dveh letih, njeni oboževalci so v šoku, kaj je storila

Zdaj pa so naše kolegice iz uredništva govori.se na primer izbrskale, da je brat Marte Kos Slovenec, ki ga morda že prav dobro poznaš (no, če ne ti, pa vsaj tvoj mož).

Gre namreč za Draga Kosa, priznanega nogometnega sodnika, ki je že dlje časa srečno poročen z eno ključnih POP TV-jevk, Tjašo Slokar.

Tjaša je sicer odgovorna urednica POP TV, njeno ime pa si že zagotovo ujela ob kakšni odjavni špici ene od njihovih oddaj.

Poglej, kako lepa sta skupaj:

Drago in Tjaša o svoji zasebnosti nista prav gostobesedna, je pa znano, da rada potujeta in da najbolj uživata, ko sta daleč stran od medijskih luči.

Eva Peternelj iskreno o sodelovanju v Exatlonu (+skrbno varovane skrivnosti zakulisja)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Goran Antley,Bobo