Kate Middleton iskreno spregovorila o IZOLACIJI v kraljevi družini (tega nismo pričakovali)

Hvala za iskrenost, Kate! 👏🏻

Kate Middleton iskreno spregovorila o IZOLACIJI v kraljevi družini (tega nismo pričakovali) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2020

Očitno je odhod Meghan in Harryja iz kraljeve družine spodbudil njene člane, da postanejo bolj odprti z javnostjo!

Kate Middleton je med svojim zadnjim delovnim obiskom odkrito spregovorila o zelo osebni temi, s tem pa želela pomagati vsem ostalim ženskam, ki se soočajo s podobno situacijo.

Kot veš, je vojvodinja pokroviteljica mnogih dobrodelnih organizacij, pri njihovem delu pa je tudi sama zelo aktivna. Prejšnji teden je tako javnosti predstavila svojo novo platformo, kjer celotno javnost naproša, da na njej deli svoje poglede o vzgajanju prihodnjih generacij, v sklopu tega pa je obiskala tudi materinski center, kjer se je s starši pogovorila tudi osebno.

Za Kate smo že velikorat slišali, da je izjemno topla oseba in jo ljudje, s katerimi se srečuje, obožujejo, a tokrat je šla celo korak dlje! 

Vsem prisotnim je namreč v svojem nagovoru povedala tole👇:

"Ravno sem klepetala z nekaterimi mamicami. Bilo je prvo leto in ravno sem rodila Georga, William pa je še vedno delal v vojski kot reševalec, in prišli smo sem v Anglesey, jaz pa sem imela sredi tega neznanega mesta majhnega, majhnega dojenčka. 

Bilo je tako izolirano, tako odrezano. Zdelo se mi je, da sem odrezana od vsega, ob sebi nisem imela svoje družine, ki bi mi pomagala in William je takrat delal tudi ponoči. Če bi le imela dnevni center, kot je vaš."

Kate sicer zelo rada poudari, da se materinstvo premalo spoštuje in mame dobijo premalo pozornosti, spoštovanja, razumevanja s strani okolice, hkrati pa je tudi že večkrat povedala, da se mnogi ne zavedajo, kaj vse mame dajo skozi na dnevni ravni.

Vojvodinja tudi vedno iskreno poudari, da se zaveda, kako priviligirana je sama, saj ima veliko pomoči, prav zato pa toliko bolj spoštuje mamice, ki morajo vse storiti čisto same.

No, mi iskreno Kate naravnost obožujemo in samo upamo, da bomo takšne odprtosti deležni tudi v prihodnosti.

Bravo, Kate! 👏🏻

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Našli smo FOTKO, kako je videti Helena Blagne BREZ ličil

Priporočamo tudi: ZATO sta Mijo in Nuša po 2 mesecih KONČALA zvezo💔(Gospodin Savršeni)