Kako, prosim? Oče Hane Rodić (Gospodin Savršeni) je TA znani Hrvat 🙊

Ko se nam je zdelo, da o Hani Rodić vemo vse, smo našli tole! 🙊

Kako, prosim? Oče Hane Rodić (Gospodin Savršeni) je TA znani Hrvat 🙊 (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2020

Čeprav oddaje Sanjskega moškega Hrvaške že več kot teden dni ne spremljamo na malih zaslonih, se prah okrog Hane Rodić in njenega sanjskega Gorana Jurenca še kar ni polegel. 

Hana, ki je do zdaj podatke o svoji družini in otroštvu skrbno skrivala, je s hrvaškimi mediji pred kratkim končno odgrnila tančico skrivnosti in razkrila ...

... da v resnici prihaja iz Hrvatom dobro poznane družine!

Hana je namreč hči priznanega hrvaškega zlatarja (lastnik Zlatarne Rodić), kot je povedala, pa je svoje otroštvo po ločitvi staršev preživela z očetom.

Čeprav doma denarja nikoli ni primanjkovalo, je Hana priznala, da jo je oče od nekdaj spodbujal, da postane samostojna, prav zato pa se je že z 18-leti preselila k fantu.

Povedala je, da se s tem na začetku sicer ni strinjal, vendar je kasneje kljub vsemu popustil, saj je od nekdaj zagovarjal dejstvo, da se mora človek učiti iz svojih izkušenj.

Je Hana živela v zlati kletki?

Dolgolaska je hrvaškim novinarjem priznala, da se oče na začetku ni strinjal, da bi sama služila svoj denar, saj se je Hana usmerila v manekenstvo in snemanje reklamnih spotov, zato ji prisotnost kamere tudi v zgoraj omenjeni oddaji ni bila tuja.

Povedala pa je, da ji oče ni plačal vozniškega izpita, niti ni kupil avtomobila ali stanovanja, ter da je vedno pustil, da se v življenju znajde sama.

In odlično ji je uspelo, se strinjaš?

Fotografije: Printscreen POP TV, POP TV

Preberi še: "Mislila sem, da me najemodajalec gleda preko kamer, a resnica je bila veliko hujša ..." (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: Našli smo EDINO skupno fotko Lee Sirk in njenega (domnevno) NOVEGA izbranca