Jeeeeej! Na male zaslone se že KMALU vrača Gorski zdravnik (mi že komaj čakamo!!)

Jaaaaaaa! Smo samo me tako noro navdušene nad prihajajočo sezono Gorskega zdravnika? 😍

Jeeeeej! Na male zaslone se že KMALU vrača Gorski zdravnik (mi že komaj čakamo!!) (foto: POP TV) POP TV
29. 6. 2021

Priljubljeni zdravnik se na male ekrane vrača z novo sezono, in to že zelooooo kmalu. 😍

Da smo v uredništvu res navdušene nad omenjeno nanizanko, dokazuje predvsem naša izvršna in spletna urednica Kaja Berlot, ki je za aktualno številko revije na vprašanje "Kateri moški je zate v tem trenutku najbolj seksi?" odgovorila:

"Uf, tale te bo sezula. Že vse od leta 2017 sem malce zatreskana v Hansa Sigla, ki ga verjetno bolje poznaš pod imenom Gorski zdravnik. Enkrat sem se celo odpravila na upokojenski izlet v Avstrijo, da sem lahko videla, kje snemajo serijo."

In če nas je POP TV še marca letos pustili v negotovosti s tem 👇 ...

"Gorskega zdravnika bomo z gotovostjo predvajali na POP TV. Na točen datum predvajanja pa bo potrebno še nekoliko počakati. Brez skrbi pa; obvestili bomo pravočasno."

... pa je zdaj končno znan začetek nove sezone!

V petek, 2. julija, se zaključi nanizanka Dobri zdravnik, njegovo mesto pa bo nato prevzel najbolj priljubljeni gorski zdravnik Martin Gruber.

Njegovo ordinacijo sredi idilične vasi med gorami bomo tako lahko obiskovali vsak ponedeljek ob 20. uri!

"Tudi 14. sezona bo polna napetih peripetij in zapletenih medicinskih primerov. Martin končno uživa s svojo Anne, s katero rad preživlja prosti čas, ko nima opravkov s pacienti.

V prvi epizodi se med romantičnim izletom v gore fotograf Tim Hauser nenadoma zgrudi in prestraši svojo spremljevalko Katjo. Martin ga odpelje v svojo ordinacijo, da bi postavil natančno diagnozo. Tim niti ne sluti, da ga čakata kar dve slabi novici. Lisbeth je medtem zaskrbljena zaradi Hansovega razmerja s Susanne. Martin nudi oporo svoji asistentki Linn, ki je povsem na tleh po razhodu s svojim fantom," so povedali na 24ur.

Se spomniš ljubke Lili iz Gorskega zdravnika? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (navdušena boš!)

A da bo čakanje na nove epizode vsaj malce lažje, smo ti pripravile 3 zanimiva dejstva o snemanju.

Ali si vedela ...

#1

Zraven vrat hiše, v kateri ima Martin Gruber ordinacijo, visi kovinska ploščica z urnikom ordinacije. Ker so jo oboževalci serije tolikokrat sunili, so na ploščico namesto dr. Martin Gruber zdaj napisali dr. Roman Melchinger in težava je bila rešena. :)

#2

V stari kmetiji, v kateri biva družina Gruber, ima igralec Hans Sigl (ki igra Martina) urejeno sprostitveno sobo, ki jo redno uporablja.

#3

V rumeni cerkvi na sredini trga ob penzionu so se v preteklosti poročila nekatera znana nemška imena, tudi smučarska zvezda Maria Höfl-Riesch in model Monica Ivancan.

Več NORO zanimivih dejstev o snemanju serije Gorski zdravnik si lahko prebereš TUKAJ.

Kako močno (od 1-5) se že veseliš? Mi 5+++! 🙊

Fotografija: POP TV

Gif: Giphy.com

Preberi še: Se spomniš Manje Plešnar (Big Brother)? TO počne danes (HUDOOO 😍)

Priporočamo tudi: Ne le Ana Pusovnik, tudi TA tekmovalka Sanjskega moškega ima NOVEGA