8 (noro zabavnih) zanimivosti iz zakulisja serije Gorski zdravnik

Gorski zdravnik je v mesecu dni, odkar ga lahko spremljamo na Pop TV, dosegel zavidanja vreden uspeh v priljubljenosti. K srcu nam je prirasel tudi na uredništvu, in našli smo nekaj zanimivosti (med njimi je tudi nekaj noro zabavnih) iz zakulisja snemanja serije.

8 (noro zabavnih) zanimivosti iz zakulisja serije Gorski zdravnik (foto: POP TV) POP TV
8. 7. 2016

1

Zraven vrat hiše, v kateri ima Martin Gruber ordinacijo, visi kovinska ploščica z urnikom ordinacije. Ker so jo oboževalci serije tolikokrat sunili, so na ploščico namesto dr. Martin Gruber zdaj napisali dr. Roman Melchinger in težava je bila rešena. :)

2

V stari kmetiji, v kateri biva družina Gruber, ima igralec Hans Sigl (ki igra Martina) urejeno sprostitveno sobo, ki jo redno uporablja.

3

V rumeni cerkvi na sredini trga ob penzionu so se v preteklosti poročila nekatera znana nemška imena, tudi smučarska zvezda Maria Höfl-Riesch in model Monica Ivancan.

4

Med junijem in decembrom, ko poteka snemanje serije, igralci živijo v regiji, ter tudi v zasebnem življenju uporabljajo lokacije snemanja.

Sigl

Foto: Profimedia

5

Hans snemalne dneve velikokrat konča na tamkajšnjem golfskem igrišču ali v trgovinicah.

6

Kmetija, na kateri živi družina Gruber, je stara več kot 400 let, trenutni lastniki pa se s snemanjem najprej niso strinjali.

7

Produkcija je lastnikom obnovila kuhinjo, prav tako so posebej za potrebe serije pripeljali tudi dekoracijo.

8

Lastniki stare kmetije so priznali, da sami nikoli ne zajtrkujejo na idilični terasi, kot to počne družina Gruber, saj naj bi bilo preveč nepraktično.

NE SPREGLEJ: V aktualni številki revije Lea te čaka ekskluzivni intervju s Hansom Siglom, ki v seriji Gorski zdravnik igra dr. Martina Gruberja! Brž v trafiko ;)

lea

Preberi še: Hans Sigl (Gorski zdravnik) praznuje božič z bivšo!