Iiiiii! Poglej ta INTIMEN družinski posnetek Tine Maze (s hčerko Anouk in partnerjem Andreo)

Ob tem posnetku se nam je stopilo srce. ❤️  

Iiiiii! Poglej ta INTIMEN družinski posnetek Tine Maze (s hčerko Anouk in partnerjem Andreo) (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
20. 7. 2020
 

Ljubljenka slovenskega občinstva Tina Maze in njen srčni izbranec Andrea Massi skrbno skrivata svojo zasebnost pred radovednimi novinarji. 

Pa vendar sta v sodelovanju s priznano slovensko blagovno znamko Adria Mobil tokrat le odkrila del svojega življenja, in v redkem posnetku razkrila, kako je v resnici videti njihov vsakdan.

Se še spomniš, da je Tina Maze krasila naslovnico Cosmopolitana? Kako je bila videti hitro preveri TUKAJ.

To zimo, je v oddaji Preverjeno na POP TV Tina razkrila, da sta s partnerjem zanosila s pomočjo zdravnikov, saj se je soočila z ginekološkimi težavami.

"Moja zgodba je bila precej ...  Anuk se ne bi rodila, če ne bi imela pomoči zdravnikov, za kar sem jim izjemno hvaležna in jih tudi prav lepo pozdravljam. V UKC Ljubljana so vedno zelo lepo skrbeli zame, z Matjažem Tureljem na čelu. Pa tudi ostali zdravniki, ki so skrbeli za moje ginekološke težave. Je bilo kar precej stvari za rešit, preden se je Anuk rodila," je letošnjega februarja povedala Tina.

"Imela sem miom, benigni tumor, resno stvar. Na FIS pa so mislili, da eno leto hodim okrog z Eurosportom in se zabavam, da nočem več smučati, ampak se imeti fino ... Sklepati po govoricah brez temeljev se mi zdi neprofesionalno," pa je lani za časnik Delo še priznala Tina.

Se še spomniš, kako je leta 2018 naznanila nosečnost? Preveri TUKAJ.

Poglej si njihov ganljiv družinski video:

Adventures by Tina Maze. Inspiration by Adria. Meet the new Generation Adora, Matrix and Coral: https://newgeneration.adria.click/en

Objavil/a Adria Mobil dne Sreda, 15. julij 2020

Tina in Andrea že vse od leta 2015 namreč sodelujeta s priznanim slovenskim podjetjem Adria Mobil, kar pomeni da prisegata na počitnice in potovanja z njihovimi avtodomi.

Zakaj je to dobra ideja?

Ker je še posebej v času koronavirusa pomembno, da poskrbimo za svojo varnost, je mikrookolje, ki ga ustvarijo Adriini kakovostni avtodomi zagotovo dober način potovanja.

Potovanje z avtodomom ti prav tako omogoča, da svoj urnik prilagajaš spletu dogodkov, brez da bi za to morala žrtvovati udobje. 

Z avtodomom se je na dopust lani decembra odpravila tudi naša spletna urednica Kaja, kakšno dobro turo si je izbrala pa hitro preveri TUKAJ.

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: Ne le Alen Kobilica&Maja Prašnikar, NARAŠČAJA se je razveselil tudi ta SLAVEN parček

Priporočamo tudi: ČESTITKE!!! Lepi Afni uspel IZJEMEN dosežek (punca raztura 🤩)