Tina Maze JE noseča! Poglej, s kakšno ljubko fotko je potrdila novico …

Naša najboljša smučarka vseh časov, Tina Maze, bo letošnjo zimo prvič postala mamica. Poglej si fotografijo, s katero je sporočila veselo novico.

Tina Maze JE noseča! Poglej, s kakšno ljubko fotko je potrdila novico … (foto: Arhiv Adria Media) Arhiv Adria Media
13. 11. 2017

Tina Maze je danes na svojem Instagramu objavila ljubko fotografijo (glej spodaj!), s katero sta s partnerjem Andreo Massijem potrdila, da pričakujeta prvega otročička.

"Letošnja zima bo zelo posebna…. pričakujeva novo poezijo – novo življenje !!! Ni besed kako srečna sva in kako zelo se veseliva nove, starševske vloge,"

je svojim Instagram sledilcem sporočila 24 tednov noseča Tina Maze. <3

Smučarka je napisala tudi, da je trenutno v šestem mesecu nosečnosti, spol prihajajočega novega družinskega člana pa za zdaj ostaja skrivnost.

Sicer pa so se ugibanja o njeni nosečnosti pojavila že v oktobru, ko se je Tina oglasila s spodnjo objavo. Zapisala je: "Vsak konec je začetek nečesa novega."

 

~ End of something or beginning of everything ~ #pointofview

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83) on

In ko je oblečena v ohlapna oblačila nastopila v oddaji Dan najlepših sanj.

Punca pa je pred dvema letoma o svojih željah za prihodnost, vezanih na družinsko življenje, v intervjuju za revijo Story povedala sledeče:

"Zasebno sem srečna in tega ne skrivam. O družini razmišljam, saj je zame to najosnovnejša stvar neke ženske. Že kar lep čas razmišljam v tej smeri, da bi imela otroke. Šport ti da veliko zadovoljstev, a moj notranji občutek mi pravi, da ti največje zadovoljstvo da prav otrok."

Dolgoletna želja se ji bo končno uresničila to zimo. Tina, iskrene čestitke in vse dobro!***

Preberi še: Alenka Košir razkrila (in prvič objavila fotko) svojega novega izbranca!

Priporočamo tudi: Lea Sirk: TO je njen prvi TATU in to je njegov PRAVI POMEN