TO je zagotovo najbolj POSEBNA (in zelooo drugačna) božična voščilnica kraljeve družine doslej!

Vesel božič vam želi družina Cambridge! 🎄

TO je zagotovo najbolj POSEBNA (in zelooo drugačna) božična voščilnica kraljeve družine doslej! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 12. 2019

Brez dvoma je Kate letos poskrbela za eno izmed najlepših družinskih voščilnic kraljeve družine!

Božičnih praznikov se več kot očitno veseli tudi kraljeva družina, ki ta čas izkoristi predvsem za druženje, sproščanje in počitek. Kmalu se bodo vsi skupaj odpravili na grad Windsor, kjer bodo ostali vse do konca praznikov.

Kate in William praznike komaj čakata predvsem zaradi otrok, ki božič obožujejo, pred uradnim začetkom božičnih počitnic pa parček še ne počiva.

Vsem organizacijam, s katerimi sodelujeta, sta namreč poslala prelepe in precej osebne praznične voščilnice, ki jih je napisala kar Kate sama.

Poglej, kako krasno božično voščilo je pripravila vojvodinja:

Kakooo so lušni, no!

Na fotografiji lahko vidimo sicer precej poletno vzdušje, vojvodinja se je torej odločila za malce drugačen pristop in reči moramo, da smo navdušeni. Obožujemo sproščenost na sliki, ki deluje zelo spontana, mala princa in princesa pa so že takooo veliki, se strinjaš?

Voščilnico je objavila ena izmed organizacij, katere pokroviteljica je Kate. Vojvodinji so se lepo zahvalili, celotni družini zaželeli lepe praznike in izrazili željo, da se po novem letu ponovno vidijo. Kako lepo! ❤️

Te zanima še, kaj se bo skrivalo pod jelko kraljeve družine?

Princesa Charlotte si je letos zaželela prav  posebno darilo, ki si ga iz srca želi čisto vsaka deklica njenih let. Govorimo seveda o poniju. Princeska namreč obožuje konje, svojo prvo jahalno uro je imela pri 18 mesecih. 

Charlotte ponija sicer ne bo dobila, saj je William odločno proti, bo jo pa pod dreveščkom zagotovo pričakalo kaj lepega. Bratec George si je za razliko od sestre zaželel športno opremo za nogomet in tenis! Malček namreč obožuje šport in je velik oboževalec angleške nogometne ekipe.

Prazniki bodo torej tudi za kraljeve glave nedvomno pestri! 😂

Fotografije: Instagram, Profimedia

Preberi še: Zali Đurić Ribič so pred leti diagnosticirali TOLE (o tem je zdaj tudi odkrito spregovorila)

Priporočamo tudi: Iiiiii! Luka Dončić ponovno dokazal, kako OGROMNO srce ima (ponosni ❤️)