Je Kate Middleton ponovno noseča? TO so znaki, ki kažejo, da je to morda RES

Ker govorice postajajo vse glasnejše, smo se odločili, da dejstva preverimo kar sami. In ja, ... zna se zgoditi, da bo nov kraljevi član tu že zelo kmalu. Preveri, zakaj. 👇🏼

Je Kate Middleton ponovno noseča? TO so znaki, ki kažejo, da je to morda RES (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2019

Ali Kate in William pričakujeta svojega 4. otroka? Govorice o tem, da bi to znalo biti res, so namreč iz dneva v dan glasnejše, kraljevi strokovnjaki pa so že prepričani, da bomo v nekaj tednih iz kraljeve palače slišali težko pričakovano najavo o nosečnosti.  

Zakaj?

To, da je Kate Middleton pod drobnogledom številnih medijev, kraljevih poročevalcev, oboževalcev in strokovnjakov, je že jasno. V dneh, ko se ugiba o njeni nosečnosti pa je 'obsesija' morda še malce bolj izrazita, saj vsak njen gib postane predmet preučevanja

Tokrat se se pod mikroskopsko pozornostjo znašli njeni lasje, saj je Kate pred časom predstavila svojo novo barvo (fotografije si lahko pogledaš tukaj).

In če se ti to ne zdi pomembno, pazi tole ... Vsakič, ko je bila Kate noseča, si je namreč privoščila lepotno spremembo in minimalno spremenila svojo pričesko. Prav zato strokovnjaki tudi tokrat ugibajo, ali se razlog skriva prav tukaj.

Najbolj glasen namig od vseh pa je tale ...

V vrtcu je mala princeska Charlotte svojemu sošolcu namreč povedala, da njena mamica pričakuje še eno sestrico. Kraljevi strokovnjaki paru že od nekdaj napovedujejo 4. otroke, saj naj bi William in Kate po številu otrok želela slediti zgledu kraljice Elizabete. 

Je Kate res noseča? To so DEJSTVA:

Če si kdaj brala njune intervjuje ali na Youtube poiskala kakšen posnetek, bi lahko le s težavo rekla, da se je parček trudi zakriti dejstvo, da si 4. otroka zelo želi. Večkrat sta namreč odkrito namignila o tem, da si želita več otrok, zato najava o novi nosečnosti v resnici ne bi bila takšno presenečenje.

In če gre verjeti kraljevim strokovnjakom, je tu kar nekaj namigov, ki kažejo na to, da se bo to zgodilo že zelo kmalu.

Po spremenjeni barvi las, je tu tudi njen (manjkajoči) urnik. Čeprav so urniki vseh ostalih kraljevih članov že objavljeni na spletni strani, boš Katejinega iskala zaman, kar morda najbolj glasno od vseh nakazuje, da je Kate v veselem pričakovanju. V vseh 3 preteklih nosečnostih se je Kate namreč soočala z grozno slabostjo in vrtoglavico, zato izpraznjen urnik v prvih mesecih nosečnosti v resnici ni nič kaj nepričakovan. 

No, zaenkrat sicer še nič ni znano, bomo pa zagotovo med prvimi, ki bomo poročali o kakšni novi novici. 😉

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Meghan in Harry: 'Z veseljem sporočamo, da ...' (zdaj je uradno)

Priporočamo tudi: Nina Ivanič (Reka ljubezni) je za novo vlogo ponovno popolnoma spremenila videz