Gaja Prestor v novi pesmi RAZKRILA težki boj, ki ga preživlja (Gaja, drži se!)

To je njena najbolj osebna izpoved do zdaj! ❤️

Gaja Prestor v novi pesmi RAZKRILA težki boj, ki ga preživlja (Gaja, drži se!) (foto: Instagram/Gaja Prestor) Instagram/Gaja Prestor
20. 12. 2019

Gaja Prestor te dni predstavlja svojo novo pesem, ki ni le izjemno osebna, ampak tudi ...

... avtorsko delo, v katerega je Gaja vložila veliko čustev in svoje krasne energije! 

Mlada slovenska pevka je že večkrat iskreno spregovorila o svojih vzponih in padcih v življenju, predvsem o boju s kilogrami in nasiljem s strani sošolcev, ki ga je trpela v najstniških letih, tokrat pa je šla še korak dlje in svoje strahove, bolečino ubesedila ter o njej zapela.

Svojim sledilcem na Instagramu je namenila tudi izjemno čustven zapis ob izdaji nove pesmi, ki nosi naslov "Le tebe rabim".

Zapisala je:

"Naslov nove pesmi je LE TEBE RABIM.

Sem avtorica besedila, ki govori o mojem boju z anksioznostjo.

Že od malih nog pogosto sanjam. Sanje me velikokrat pošljejo tako globoko v podzavest, da nerealne občutke iz sanj prenašam v realen svet. Včasih so občutki tako močni, da se v njih skoraj izgubim. Ljubezen pa je tista, ki me vedno znova reši."

Kaj pa anksioznost, o kateri govori Gaja, sploh je?

Gre za duševno motnjo, ki ji v slovenščini rečemo tudi tesnoba. Vedno več mladih se sooča z njo, v ZDA je celo tako močno prisotna, da je najpogostejši razlog za bolniško na delavnem mestu.

Anksioznost lahko traja nekaj trenutkov, lahko pa se pokaže kot intenzivni panični napad. Gre za duševno motnjo, ki lahko izjemno vpliva na kakovost življenja posameznika, zato je nujno, da se poišče tudi strokovno pomoč.

Ker Gaja govori in poje o precej stigmatizirani tematiki, smo resnično ponosni nanjo, da se je odločila o svojem boju s tesnobo tudi javno spregovoriti. Verjamemo, da je s tem pomagala komu, ki ima podobno ali enako izkušnjo.

Gajino novo, zelooo osebno pesem lahko poslušaš tukaj:

Mi pa lahko rečemo samo: "Bravo, Gaja!" 👏

Fotografije: Gaja Prestor Instagram

Preberi še: Severina presenetila z DRZNO spremembo pričeske - zdaj več ni rjavolaska, ampak ...

Priporočamo tudi: Lili Žagar končno POKAZALA, kaj počne po koncu televizijske kariere (uaaaau!!)