Severina presenetila z DRZNO spremembo pričeske - zdaj več ni rjavolaska, ampak ...

Se strinjaš, da ji tale barva noro pristaja? 😍

Severina presenetila z DRZNO spremembo pričeske - zdaj več ni rjavolaska, ampak ... (foto: Press foto) Press foto
17. 12. 2019

Pri Severini nismo ravno vajeni eksperimentiranja s pričesko, zato nas je tokrat še toliko bolj presenetila z izbiro nove barve!

Na fotografiji, ki jo je pevka objavila na svojem Instagram profilu, ima namreč pink lase – ja, tako pink kot naša Nika Zorjan.

Zakaj se je odločila za takšno drastično spremembo, sicer ni znano, je pa z njo napovedala svoj koncert v Ljubljani. Ta se bo zgodil že v soboto, 21. decembra, in prav zanima nas, ali se bo tudi pri nas pojavila z živo roza pričesko.

Poglej, kako izgleda Severina z novo barvo las:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Nam se sploh ne zdi tako napačno, pa tebi? 😍

Ali gre za trajno spremembo ali le začasno, bo pokazal čas, nam se pevka v vsakem primeru zelo dopade!

Severina sicer zadnje tedne preživlja zelo težke čase, saj je v začetku tega meseca izgubila skrbništvo nad svojim sinom.

"Po sedmih letih in pol so razsodili, da te lahko vidim 88 ur na mesec. Hej, a to je vseeno 88 ur. Lahko bi dobila tudi manj, vse bi lahko in vse so tudi naredili, da naju prizadenejo. Ampak, ali veš, kaj vse zmoreva v 88 urah? Zmoreva čudeže. Dodelili so mi, da dvakrat na mesec prespim s teboj in te uspavam …

Hej, ne morejo si niti predstavljati, koliko si lahko poveva v dveh večerih. Vse druge večere bo mama mislila nate. Ker ti se pretvarjaš v vsako mojo misel in vsaka moja misel se pretvarja vate. Neki tuji ljudje mi lahko preprečijo, da sem s teboj, ne morejo pa mi prepovedati, da te imam rada, da mislim nate vsako sekundo. To je, sin, samo nočna mora, in mama ti obljublja, da se bova hitro prebudila," je takrat med drugim zapisala v svojem srce parajočem javnem pismu.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Indira Ekić objavila daaaaleč najbolj SEKSI fotko doslej! 🔥 ALI sodelujte v nagradni igri Decembrski utrinki - izberite svoje čarobno darilo

Priporočamo tudi: TO je 5 najbolj magičnih INSTA kotičkov adventnega Zagreba 🎄