Se sprašuješ, zakaj je Lara oblečena tako, kot je? Za to obstaja dober razlog (in globok pomen)

2. 4. 2024
Se sprašuješ, zakaj je Lara oblečena tako, kot je? Za to obstaja dober razlog (in globok pomen) (foto: POP TV)
POP TV

Aha, no, to je torej fora njenih nenavadnih modnih izbir. 

Na uredništvu je beseda že večkrat nanesla na nenavadne modne stajlinge, ki jih v seriji Skrito v raju spremljamo na glavni protagonistki Lari.  Morda si tudi sama opazila, da je Lara kot nekakšna ambasadorka kvačkanih topkov in oblek v naravnih barvah, in verjetno te prav nič ne preseneča, če ti povemo, da se za tem skriva globlji pomen.

Kot je novinarki revija Jana Gaja povedala v nedavnem intervjuju, jo tudi sicer ljudje pogosto sprašujejo, zakaj je njen lik vedno oblečen tako, kot je, razloge pa je pojasnila v svojem odgovoru.

Ne spreglej:

"Ideja s pletenimi topi izhaja iz Larine naklonjenosti naravi in trajnostnemu razvoju. To je tudi razlog, da nosi oblačila iz naravnih materialov in take kose, ki jih lahko denimo tudi sama sešije," je Lara povedala novinarki omenjene revije in dodala, da sama v zasebnem življenju sicer ni taka ljubiteljica topkov, ki razkrivajo spodnji del trebuščka.

POP TV

"Osebno pa si z Laro ne delim takšne naklonjenosti do topkov. (smeh) Moram priznati, da se v njih ne počutim najboljše, ker razkrivajo precej kože, česar pa nimam najraje. Izjema so vroči dnevi na morju, ko se zgodi, da tudi jaz oblečem kakšen lahkoten top," je še pojasnila.

Če se v svojih modnih izbirah z Laro precej razlikujeta, je Gaja novinarki revije Jana priznala, da sta si sicer precej podobni. "Obe sva preprosti, naravni punci, zelo v stiku z naravo, prepleta pa naju tudi izkušnja z izgubo očeta in tesna povezanost z mamo. Razlikujeva se predvsem v tem, kako gledava na razmerja, in v odločnosti, ko začutiva, da se nama je zgodila krivica. Lara je denimo veliko bolj impulzivna in lažje izrazi jezo, medtem ko sem jaz običajno bolj premišljena, besede skrbno izbiram, negativna čustva pa zadržim zase. Sem pa manj potrpežljiva v razmerjih, Lara je namreč do partnerjev precej popustljiva, zaradi česar mi njeni odzivi pogosto niso bili blizu," je še povedala.

Morda te zanima še: "A je to normalno?? Moja tašča od svojega sina zahteva ..." (klic na pomoč Celjanke)

Preberi tudi: Peter Prevc zdaj naglas in brutalno iskreno povedal tisto, kar njegova sestra Nika ni želela

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ