Fotografija Zale Djuric, ki nam je vzela dih - poglej, kako čudovito je videti (FOTO)

12. 2. 2024
Fotografija Zale Djuric, ki nam je vzela dih - poglej, kako čudovito je videti (FOTO) (foto: Instagram/Zala Djuric)
Instagram/Zala Djuric

Zala, vedno si nam v modni navdih. ❤️

Čudovita Zala Djuric, hčerka uspešnega igralskega para Branka Djurica in Tanje Ribič, pridno gradi svojo kariero. Ni le uspešna na igralski poti, lani je namreč predstavila svojo knjigo in razkrila, da se ukvarja s pisanjem poezije. Številne je navdušila, saj je v svoji knjigi izlila čustva.

Sicer Zala Djuric svoje ljubezensko življenje skrbno skriva pred očmi javnosti. Leta 2019 je objavila prvo fotografijo z možem Grego in zapisala: "Ja, obstaja! Ne prihaja iz industrije in za zlobne medije nima takšnega potrpljenja, kot ga imam jaz. Zato ga boste tudi zaman iskali na mojih družabnih profilih. Pa tudi on je moje vse in zelo ga pogrešam." Zala in Grega naj bi se, po poročanju Slovenskih novic, poročila septembra leta 2022 na domačiji Plahutnik nad Lukovico, kamor naj bi povabila le najožjo družino. Novice sicer v javnosti Zala ni nikoli potrdila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Mlada Zala Djuric na svojem Instagramu večkrat navdušuje s prečudovitimi fotografijami. Tokrat je delila novo fotografijo s sodelovanja s priljubljeno modno revijo Elle. Ko smo videle fotografijo, smo takoj pomislile, da gre za prizor in starega romantičnega filma. Kaj ni čudovita?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Morda te zanima še: Žensko zdravje: Takšno je v resnici življenje, če nimaš maternice (težave, spolnost, hormoni in PMS)

Preberi tudi: Poglej trenutno najbolj iskane superge na svetu (in me jih absolutno obožujemo)

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije