Poglej trenutno najbolj iskane superge na svetu (in me jih absolutno obožujemo)

6. 2. 2024
Poglej trenutno najbolj iskane superge na svetu (in me jih absolutno obožujemo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Nasledile so izredno priljubljen model superg Adidas Samba, ki je kraljeval minulo sezono. 😍

Priljubljena britanska spletna platforma za nakupovanje Lyst združuje prestižne oblikovalske znamke, kot so Bottega Veneta, Fendi, Valentino in številne druge, skupaj z bolj dostopnimi znamkami, kot so UGG, Adidas, Skims in druge. Lyst vsako četrtletje objavi Lyst Index, ki predstavlja najbolj iskane modne izdelke in znamke v zadnjih treh mesecih. 

Njihov seznam se oblikuje s filtriranjem več kot osem milijonov izdelkov in količino omemb na družbenih omrežjih, v iskalnikih, interakcijah ali prodaji v aplikaciji Lyst. Na zadnjem seznamu so se teniški copati Adidas Country OG uvrstili na četrto mesto, takoj za že znanimi izdelki, torbico The Row Margaux, pasom Victoria Beckham in bordo petkami Miu Miu. Priti na seznam ni enostavno, saj kot trdijo, "mora znamka pri potrošnikih pritegniti pozornost in vzbuditi čustva".

Lyst.com

Eden izmed razlogov, zakaj so Adidas Country OG superge postale tako priljubljene, vsekakor leži v njihovem izjemno privlačnem retro dizajnu. Z občutkom za nostalgično estetiko so popolnoma v koraku s trendom vračanja v preteklost, ki zadnjih nekaj sezon prevladuje v svetu mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marleen elisabeth (@e1isabethng)

Ne spreglej:

Poleg tega se superge Adidas Country OG odlično podajo k ležernim modnim kombinacijam, hkrati pa spominjajo na priljubljene teniske Adidas Samba, ki so lani obnorele modni svet. Poleg tega superge odlikuje tudi udobje, zaradi česar lahko zatrdimo, da so trenutno vsekakor eden najbolj zaželenih kosov v omari vsake modne navdušenke. 

Glede na to, da so se omenjene superge pojavile na vrhu seznama Lyst, lahko sklepamo, da bodo tudi letošnjo pomlad prevladovale superge brez platforme, ki bodo izžarevale ženstvenost, zaradi njihovega preprostega videza pa jih bo enostavno vključiti v vse spomladanske kombinacije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asphaltgold GmbH (@asphaltgold)

Me že komaj čakamo, da jih bomo nosile. Pa ti? 😍

Morda te zanima še: Novi TikTok trend ti bo pokazal, kako se lahko modno oblečeš tudi v najbolj mrzlih zimskih dneh (VIDEO)

Preberi tudi: Čevlji, ki so 'must-have' tudi letos – predstavljamo ti najbolj priljubljene nove modele

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"