FOTO: Si vedela, da ima Mojmir Šiftar tako prikupno ženo? Poglej si njuno poročne fotografije 😍

2. 4. 2024
FOTO: Si vedela, da ima Mojmir Šiftar tako prikupno ženo? Poglej si njuno poročne fotografije 😍 (foto: POP TV)
POP TV

Ljubezen je v zraku. ❤️

Šov MasterChef je že v polnem zagonu, z njim pa tudi priznani chef Mojmir Šiftar, ki je stopil v čevlje novega sodnika. Do zdaj se je s svojo sproščenostjo, profesionalnostjo in prijaznostjo v srca gledalcev, pa tudi tekmovalcev dobro zapisal. "Vesel sem, da sva z Luko v ekipo dobila kolega, polnega energije in smeha," je navdušen Karim.

Ne spreglej:

Mojmir je zadnji dve leti glavni kuhar ljubljanske restavracije Pen Klub. Kakšne pa so njegove prednosti? "Zase pa bi rekel, da sem bolj tehničen tip, poznavalec tehnik kuhanja, fine dining scene. Rad imam odštekane kombinacije. Tekmovalci me bodo težko presenetili, ker sem verjetno že pokusil to, kar bodo na novo pripravili. Lahko me presenetijo le v tem, da kdo na krožniku dostavi kaj, česar od njega ne bi pričakoval," je chef povedal za Delo.si. 

Ali si vedela, da je Mojmir že od leta 2020 srečno poročen z izbranko Anjo? In našle smo najbolj prikupno fotografijo z njune poroke, ki se je odvijala na res sanjski lokaciji.

POP TV

Mojmir Šiftar je ljubezen našel pri izbranki Anji, s katero se je leta 2020 poročil. Odločila sta se, da si večno zvestobo obljubita na Krasu, natančneje v Štanjelu in v prekrasnem Ferrarijevem vrtu. 

Samo poglej si te prečudovite poročne fotografije:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mojmir Marko Šiftar (@mojmirsiftar)

Več o njegovi izbranki Anji ni znano, saj je njen Instagram profil zaprt. V opisu pa ima zapisano: "Srkam kavo, obračam strani in raziskujem nove kraje, medtem ko lovim svoje sanje." Na koncu pa je še dodala, da je žena chefa Mojmirja Šiftarja. Kot kaže je res močno ponosna nanj!

Morda te zanima še: "A je to normalno?? Moja tašča od svojega sina zahteva ..." (klic na pomoč Celjanke)

Preberi tudi: Peter Prevc zdaj naglas in brutalno iskreno povedal tisto, kar njegova sestra Nika ni želela

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ