Zmagovalec Talentov Domen Kljun končno predstavil svojo prvo pesem (in res je prečudovita)

20. 3. 2024
Zmagovalec Talentov Domen Kljun končno predstavil svojo prvo pesem (in res je prečudovita) (foto: POP TV)
POP TV

Končno smo jo dočakale. ❤️

Pevec Domen Kljun je zmagovalec zadnje sezone šova Slovenija ima talent. Domen je popolnoma začaral gledalce, saj je prejel daleč največ njihovih glasov. Dolenjski pevec je z zimzeleno balado Vrača se pomlad v žep zasluženo pospravil zmago.

Ne spreglej:

Večkrat je že priznal, da se mu je po šovu popolnoma spremenilo življenje. "Ljudje so nenormalno lepo sprejeli to mojo izkušnjo. Komaj čakajo, da kaj izdam ali zapojem na kakšnem koncertu. Prek družbenih omrežij prejemam same lepe komentarje. Res sem vesel, da sem bil del zgodbe Slovenija ima talent," je Domen razkril za revijo Cosmopolitan. Zdaj pa je končno predstavil svojo prvo pesem in videospot, v katerem se mu je pridružila njegova žena Nina. 

Prisluhni ji tukaj:

Pesem poudarja moč ljubezni in pomembnost skupnih trenutkov z ljubljenimi. Videospot so snemali v domačem okolju ter na prekrasnem dvorcu Novo Celje. Ni skrivnost, da Domen naravnost obožuje konje, z njimi pa že dela od nekdaj. "To je bila že od vedno moja želja, zato smo že nekaj let dogovorjeni, kdo bo prevzel kmetijo, saj imam še starejšo sestro in mlajšega brata. Od vseh ravno jaz največ časa preživim na kmetiji in največ pomagam. Sem najbolj zagnan," nam je takrat še razkril.

Tudi žena Nina je vpeta v takšen način življenja. "Tudi pri njej doma imajo kmetijo, celo večjo kot mi, zato je vajena takšnega življenja in pozna vsa opravila. V bistvu ni za njo nič novega. Po poroki se je preselila k meni in pot na kmetiji nadaljuje tukaj. Verjetno si ne predstavlja, da bi imela moškega, ki ne bi imel vsaj malo rad živali ali pa imel konja," je Kljun še razkril za revijo Cosmopolitan, z ženo pa sta imela prečudovito poroko.

Morda te zanima še: "Ženi sem rekel, da mi je vseeno, če me prevara - zdaj je zaljubljena v drugega" (klic na pomoč moškega)

Preberi tudi: Znano je, kaj se bo po kontraverzni tekmi zgodilo z Andrejem Staretom (in ne gre za nič dobrega 😞)

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu