O, moj bog! 😍 Poglej, kako sanjsko poroko je imel Domen Kljun (VIDEO)

27. 1. 2024

Zmagovalec letošnjih Talentov je prvič zapel prav na svoji poroki. 🥰

Zmagovalec lanske oddaje Slovenija ima talent, Domen Kljun, je že dve leti poročen s čudovitim dekletom. Njegova žena Nina naj bi bila tudi zaslužna za njegovo zmago, saj ga je prav ona močno spodbujala, da se je prijavil v oddajo. 

"Prvič sem pel na svoji poroki, in to je bil moj edini solo nastop pred občinstvom. Takrat sem kot darilo svoji nevesti zapel pesem V dobrem in slabem. To je bilo pred dvema letoma. Drugače pa že sedem let pojem v cerkvenem zboru. Nisem tip človeka, ki bi se želel izpostavljati," je po zmagi razkril za Žurnal24

Poglej, kako sta prikupna 🥰:

Ne spreglej:

Z ženo Nino sta se poročila, ko mu je bilo 23 let in sta zelo povezana. "Zagotovo sva oba tako vzgojena, predvsem to, da spoštujeva drug drugega. Z Nino sva zelo povezana in si ne predstavljam, da je ne bi imel. Že ko sem se postavil na oder, sem pogledal, kje so Nina in prijatelji, nato pa le zamižal in upal, da moj glas zdrži," je Domen decembra še povedal za Žurnal24.

Njuna poroka je bila zares prekrasna, to pa dokazuje tudi posnetek, ki ga je moč najti na Youtubu. Pogledaš si ga lahko tukaj:

To pa ne bo edina poroka, na kateri je pel. "Največ je povabil na poroke in to je tudi moja želja, da prepevam na civilnih ali cerkvenih porokah," je po zmagi še dodal Domen. Prej o njegovem zasebnem življenju ni bilo veliko znanega, tudi na družbenih omrežjih ni bil prisoten, pred finalnim nastopom pa je v prispevku razkril vse, kar nas je zanimalo. "Spoznala sva se na veselici. Rekla je, da noče mlajšega, zdaj pa je moja žena!" je z velikim nasmeškom dejal Domen.

V prispevku je razkril, kako je svojo Nino zaročil. "Zaročil me je na zelo romantičen način," je v kamero najprej dejala Nina, nato pa je Domen nadaljeval: "Ko sem prišel nazaj, ko sva odjahala ... kako so pripravili, nisem pričakoval takšnih ... balončkov in šampanjec ... in harmonika je bila potem na preži gor. Ko je rekla ja, smo vsi jokali, ko smo bili tam."

Domen in Nina si delita ljubezen do konjev in narave. Njuna velika želja je, da si zgradita svojo hišo in povečata posestvo, saj mu bo oče najverjetneje zapustil domačijo. Na to se navezuje tudi njegova velika želja, da bi imel svoj ranč s konji.

Morda te zanima še: Horoskop: Zato je VODNARKA posebno znamenje zodiaka (+ kako jo najlažje osvojiš)

Preberi tudi: Urša Bogataj po rojstvu sinčka le spregovorila o tem, ali se bo vrnila na skakalnice

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk