Horoskop: Zato je VODNARKA posebno znamenje zodiaka (+ kako jo najlažje osvojiš)

23. 1. 2024
Horoskop: Zato je VODNARKA posebno znamenje zodiaka (+ kako jo najlažje osvojiš) (foto: Profimedia)
Profimedia

Poznaš koga, ki je rojen v znamenju vodnarja? 😍 Označi ga v komentarju!

Vodnarka je unikatna ženska, ki jo redkokdo razume. Ona je družabno bitje, ki se odlično znajde v različnih skupinah ter nepredvidljivih situacijah. Rada deli svoje mnenje, njeni argumenti so močni, zato je običajno nepremagljiva in seveda zelo iznajdljiva. Znana je po intelektu in sposobnosti razmišljanja zunaj okvirjev, vedno ima odgovor na vsako vprašanje. Spremljajo jo nenavaden smisel za humor, lahkoten in edinstven pogled na svet ter ustvarjalnost. Ko se vodnarka zaljubi, sledi svojim občutkom, prav tako želi biti svobodna. Potrebuje partnerja, ki je dovolj zanimiv za njen edinstveni okus, in se ne ozira na tabuje sodobne družbe.

Vodnarka je vznemirljiva, nepredvidljiva in zelo neprimerna izbira, če iščete stabilno, varno razmerje, brez razburkanih valov in čustvenih izzivov. Če se z vami počuti dovolj varno, da se odpre in potopi v svoj čustveni svet, ji lahko brez dvoma zaupate. Njena potreba po kršenju pravil je včasih neobvladljiva, prav tako je zanjo pomembno, da so njene potrebe izpolnjene. Potrebuje nove izkušnje, spremembe, vznemirjenje, zato se izogiba togim moškim.

Ne spreglej:

Njen največji izziv je poiskati notranji, čustveni mir. Če je prizadeta, zlahka zapre srce in svoje življenje nadaljuje s strogo racionalnega vidika. Znana je po razumevanju stvari, pred katerimi bi drugi bežali. Ko jo želite presenetiti, ji kupite nekaj, česar ne bi kupili nobeni drugi ženski. Pomembno je razumeti, da se pod njeno samosvojo zunanjostjo skriva prava ženska, ki ima rada nekaj romantičnega in lepega. Vodnarka rada raziskuje svet. Žeja po vznemirjenju jo vodi k iskanju avantur, zato jo boste najbolj razveselili, če boste predlagali skupno potovanje.

Komunikacija je zanjo ključnega pomena. Bogat besedni zaklad in osredotočen um vam lahko pomagata, da jo usvojite. Slovi po inteligenci, modrosti in ljubeči naravi, zato ji ni težko znajti se v vsaki družbi. Sprejeti njen krog in njene prijatelje je zanjo zelo pomembno. Če boste kritizirali njeno družbo, bo razumela, kot da kritizirate njo. Vodnarka je nepredvidljiva, zato ji je težko slediti. Da bi jo razumeli, je potrebnega veliko potrpljenja. To je ženska, ki močno verjame svojim sposobnostim. Ogovarjanje ali obsojanje je ne zanima, zato, ko ste z njo, nikar ne pljuvajte po bivših. S svojim nekonvencionalnim, intuitivnim in inovativnim načinom razmišljanja prinaša v razmerje barvito pestrost.

S svojim bistrim umom in unikatno zunanjostjo naredi močan vtis. Njen smisel za sarkazem prispeva k njeni privlačnosti. Znana je po tem, da vsakemu dolgočasnemu pogovoru doda kakšen zabaven element. Njena govorica telesa in izrazi razkrivajo resnico, zelo je odkrita in ne mara zavajati. Ker močno verjame v moč resnice, lahko laž povzroči, da začne celo razmišljati o prekinitvi odnosa.

Preberi tudi:

Vodnarka se upre, ko je prisiljena narediti karkoli proti svoji volji. Verjame v svobodo izražanja in misli, zato ji nikar ne govorite, da razmišlja narobe. Če iščete žensko, ki bo prisluhnila vsem vašim težavam, je vodnarka popolna za vas. Poskrbela bo, da se boste počutili prijetno, prav tako vas bo potrpežljivo poslušala in vam dala dober nasvet. Nikoli pa ne bo dovolila, da bi se njen moški smilil samemu sebi.

Njena neodvisna narava ji otežuje, da bi se spontano spustila v intimno razmerje. Preden se s kom zaplete, pretehta prednosti in slabosti ter se prepriča, ali je moški prava izbira zanjo. Ker zna biti sama s sabo, se nikoli ne bo povezala z moškim samo zato, da bi bila z nekom v razmerju. Svojih slabosti in ranljivosti ne pokaže zlahka, ko pa se zaljubi in zaupa, se je sposobna popolnoma predati. Rada eksperimentira v postelji, zato si lahko, če ste z njo, obetate burno spolno življenje. V razmerju spoštuje individualnost svojega partnerja, zato ga nikoli ne poskuša spreminjati.

Vodnarka se mora v razmerju počutiti spoštovano. Če ji pokažete, da jo cenite zaradi vseh njenih domislic in ekscentričnosti, se lahko prebijete na vrh njene lestvice. Povejte ji, kaj vam je na njej všeč. Če želite pohvaliti njen videz, se posvetite malenkostim ter jih poudarite na zabaven način. Zanimajo jo vse nenavadne in tabu stvari, zato jo boste lažje osvojili, če ji boste zaupali kakšno svojo skrivnost.

Največ možnosti, da jo osvojite, imate, če ste rojeni v znamenju leva, ovna, strelca ali dvojčkov. Raki, ribe, kozorogi in device se lahko pri osvajanju vodnarke izgubite ali znajdete v labirintu. Biki, tehtnice in škorpijoni morate najprej razmisliti, če ste se pripravljeni spustiti v razmerje s tako unikatno in neodvisno žensko.

Pripravil: Horoskop.si

Morda te zanima še: Ups, sta med njimi? Horoskop razkriva, katera znamenja so na robu razhodu

Preberi tudi: ASTRO: To so najboljše kombinacije za odlično zvezo in božanski seks - sta med njimi?