Dejan Krajnc (Poskočni muzikanti) se je poslovil od svoje IROKEZE - poglej, kako je videti zdaj!

Uau, to pa je sprememba!

Dejan Krajnc (Poskočni muzikanti) se je poslovil od svoje IROKEZE - poglej, kako je videti zdaj! (foto: Instagram/Dejan Krajnc) Instagram/Dejan Krajnc
17. 12. 2019

Dejan Krajnc, član priljubljene glasbene skupine Poskočni muzkanti, se je pretekli vikend odločil za korenito spremembo.

Poslovil se je od svoje znamenite irokeze! A to ne kar tako. Za potezo se je skrivalo dobrodelno dejanje.

Dejan se je namreč že pred časom odločil, da če zbere 25.000 všečkov, se bo poslovil od svojega zaščitnega znaka. Kot je v začetku novembra ob doseženem cilju povedal na svojem Instagram profilu, bo "svojo nalogo izpolnil, ker sem mož beseda. Sedaj ste na vrsti vi ... Prosim vas, izpolnite moj dobrodelni namen in skupaj zberimo 50 tisoč evrov za otroke, ki so v stiski in za božič potrebujejo našo pomoč!"

Kot je Dejan povedal za medije, se je v dobrodelni akciji #nivsevfrizuri do zdaj zbralo že 11.149€.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc) on

"7 let ... Od začetka te pričeske. To ni navadna frizura, to je moj zaščitni znak, s katerim sem rastel kot glasbenik ter najpomembneje ... kot ČLOVEK. 🙈⁣⁣

Če bi mi kdo pred letom dni povedal, da se bom ostrigel ... bi si mislil, da je nor. Vprašal bi ga po zdravju. 😏 Ampak to se bo zgodilo ... in zgodilo se bo zaradi višjega cilja. Cilja, h kateremu strmim že od malih nog. Pomagati sočloveku. 🥰 Res sem hvaležen in vesel, da me podpirate tudi Vi ... pa naj bo to pri glasbi ali dobrodelnosti – #NiVseVFrizuri. ❤️⁣⁣ Srečen sem, da VAS imam! 💗⁣⁣" je zapisal pod zgornjo objavo en dan preden se je poslovil od svoje pričeske.

Poglej, kako je zdaj Dejan videti brez irokeze:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P O L K A H O L I K I (@polkaholiki) on

In kakšni so njegovi občutki po prvi noči brez njegovega zaščitnega znaka?

Kljub temu da je bila ta pričeska del njega šest oziroma sedem let, pravi, da občutki niso nič kaj posebni, saj gre samo za lase. Dodaja, da je vendarle bilo vredno, saj gre za višji cilj, za otroke, ki bodo lahko z zbranim denarjem za božič dobili darila.

Bravo, Dejan in Poskočni muzikanti! 🥳

Preberi še: Kaaaj?! Nikoli ne uganeš, s čim se je v preteklosti ukvarjala Sara Rutar (Kmetija)!

Priporočamo tudi: TO je 5 najbolj magičnih INSTA kotičkov adventnega Zagreba 🎄