Kaj?!? Te znane Slovenke v javnosti nosijo LASULJE (si to vedela?)

No, da te 4 zelo znane Slovenke nosijo lasuljo pa ne bi nikoli ugotovili! 🙊

Kaj?!? Te znane Slovenke v javnosti nosijo LASULJE (si to vedela?) (foto: instagram.com/spelagroselj) instagram.com/spelagroselj
3. 6. 2021

To, da sestre Kardashian v javnosti pogosteje vidimo z lasuljami, kot z njihovimi pravimi lasmi, je že dobro poznana resnica.

Ampak, ali si vedela, da je tudi v Sloveniji veliko zvezdnic, ki se poslužujejo lasulj? 😍 

Pred časom smo se v TEM članku totalno navdušile nad pričesko Špele Grošelj, ta pa je kasneje sporočila, da je za njeno (mimogrede, fantastično) lepotno spremembo kriva lasulja.

Poglej, o čem govorimo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

Špela je sicer priznala, da se za lasuljo ne odloča ravno pogosto, da pa jo je ob zgornji priložnosti v to prepričal priznan fotograf, Tibor Golob. Nam se zdi fantastična! Pa tebi? 😍

Slovenska zvezdnica, ki se prav tako poslužuje lasulj je tudi ... pevka Alya!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALYA [Official Site] 🔹 (@alyamusic) on

Alya se je z lasuljo (tako, kot Špela) poigrala z mislijo, da bi svoje lase ostrigla na krajši paž, zanimivo pa je, da se Slovenke za lasulje odločajo takrat, ko želijo preizkusiti nekoliko krajše pričeske. Zanimivo, kajne? 😍

Tu je še ena Slovenka, ki je priznala, da nosi lasuljo ... glasbenica Anabel, ki je že vse od svojih začetkov na glasbeni poti poznana po eksperimentiranju s svojimi lasmi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANABEL (@anabelmusic.si) on

Si vedela, da lasuljo nosi tudi Doroteja Premužič? 🤔

Uporabe lasulje se poslužuje že leta, saj priznava, da je takšna pričeska zelo priročna za vzdrževanje. Pod lasuljo pravi, da nosi kitke, in ker je narejena iz naravni las, jo lahko nosi tudi več dni zapored.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💎👑 Doroteja P. 👑💎 (@_diamondee_) on

Fotografije: Instagram.com/spelagroselj

Preberi še: Izpoved poročenega moškega: "Moj zakon je dober, a svojo ženo varam z različnimi ženskami!"  ALI PA "Postala sem tarča spletnega predatorja!" (resnična zgodba Slovenke)

Priporočamo tudi: "Bivšega fanta sem vprašala, zakaj sva se razšla, in takšnega odgovora nisem pričakovala niti v sanjah."