Zobozdravnik lahko z ENIM pogledom v usta vidi, če si NOSEČA (+ ostale stvari, ki jih razkriva tvoja ustna votlina)

No, pred zobozdravniki pa očitno res prav ničesar ne moremo skriti! 😅 Preveri, kako lahko v hipu ugotovi, da si noseča!

Zobozdravnik lahko z ENIM pogledom v usta vidi, če si NOSEČA (+ ostale stvari, ki jih razkriva tvoja ustna votlina) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2022

Ko greš k zobozdravniku, razumljivo misliš, da strokovnjaki samo pregledujejo tvoje zobe.

Toda vrhunska zobozdravnica je razkrila, da lahko ob pregledu tvojih ust vidijo veliko več – in nekatere stvari so zelo presenetljive.

Zobozdravstvena klinika Chelsea je na svojem računu TikTok objavila videoposnetek, v katerem so svoje stranke popeljali skozi "stvari, ki jih lahko pove tvoj zobozdravnik že s pogledom v tvoja usta".

Zobozdravniki, ki jih najdete na @chelseadentalclinic, pravijo, da lahko takoj izvedo več stvari o tebi – tudi, če pričakuješ otroka.

Med videoposnetkom je zobozdravnica opozorila na različne stvari, ki so jih ugotovili v preteklosti, saj so se na zaslonu prikazovali različni scenariji.

TAKO tvoj zobozdravnik v hipu ugotovi, da si nedavno nekoga oralno zadovoljila (ups!)

Prvi je bil "noseča si" in je bil prej pojasnjen, da ne samo, da jutranja slabost povzroči eksplozijo sklenine, ampak lahko nosečnost povzroči tudi bolj vnete in občutljive dlesni.

Druge stvari, predstavljene na seznamu, so vključevale tudi: "vemo, če si včasih sesala palec".

Zobozdravnica je tudi razkrila, da lahko vidijo nekatere tvoje navade, pa tudi, če si "grizeš nohte". Poleg tega lahko z enim preprostim pregledom celo ugotovijo, "če jemlješ droge".

Za konec se je zobozdravnica pošalila, da bodo zagotovo vedeli, da si se z zobmi dodatno potrudila, preden si sedla na njihov stol. "Z nitkanjem si začela tik pred terminom ... in to je bil edinokrat, ko si to naredila."

Zobozdravničini sledilci so bili nad razkritji osupli in prosili za več podrobnosti.

Vendar pa je ena rekla, da to ve iz lastnih izkušenj, saj ji je njen zobozdravnik povedal, da bo kmalu postala mamica.

Napisala je: "Čudno je, da me je moj zobozdravnik prepričal, da sem noseča. Ko sem končala z obiskom, sem kupila test in ugotovila, da je imel prav."

Video pa si lahko ogledaš tudi TUKAJ:

@chelseadentalclinic They can also tell if you vape #chelseadentalclinic #dentist #mouth #fyp ♬ original sound - paramind

Povzeto po Rianne Ison za The Sun

Preberi še: Zapiši si to: TA večerja 'briše' kilograme, čisti črevesje in pospeši presnovo (RECEPT)

Priporočamo tudi: Kuharski mojstri RAZKRIVAJO, kako zamrzneš BUČKE tako, da ostanejo kot sveže