"Zaklenila sem za seboj, on pa me je potisnil ob umivalnik" (bralka o vroči akciji z neznancem na letalu)

"V trenutku, ko sem ga zagledala, sem vedela, da si ga želim v sebi."

"Zaklenila sem za seboj, on pa me je potisnil ob umivalnik" (bralka o vroči akciji z neznancem na letalu) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 8. 2022

Letalo je bilo skoraj prazno. Uspela sem dobiti sedež ob oknu in imela sem celotno vrsto le zase.

Pripravila sem se na gledanje vedno istih obupnih filmov, ko se je prikazal on – visok, mišičast in noro privlačen – ter se ustavil pri sedežu ob prehodu poleg mene. Nasmehnil se mi je in svojo prtljago pospravil v omarico nad sabo, pri tem pa so mu izpod majice pokukale trebušne mišice. Seveda sem se zagledala v njih, razlika v primerjavi s pivskimi trebuščki, ki jih običajno vidiš, je bila preveč očitna.

Prvo uro leta sem se trudila osredotočiti na film, nato na svojo knjigo, a vendar sem ves čas pogledovala proti njemu. In vsakič, ko sem to storila, sem videla, da je tudi on gledal v mojo smer – nato pa zmeraj hitro odmaknil pogled.

Končno se je prikazal voziček s pijačami in padla sva v pogovor. Trudila sem se poslušati, kaj je govoril (resnično sem se!), ampak imel je tako čudovite ustnice, glas pa globok in seksi. Prisežem, da je tudi on ves čas pogledoval proti mojemu oprsju. Premaknil se je celo na sedež poleg mene, zato sva bila resnično blizu skupaj.

Po nekaj urah so se ugasnile luči, da so ljudje lahko spali, in takrat se je nagnil proti meni, da bi me poljubil. Prepustila sem se. Ob tem, da bi se z neznancem pridružila 'mile-high' klubu [klubu vseh, ki so seksali na letalu, op. a.] in ga nikoli več videla, sem občutila vznemirjenje. Med poljubljanjem je začel z roko polzeti navzgor po mojem stegnu.

Začela sva se dotikati na vedno bolj drznih mestih, ko mi je na zašepetal, naj ga spremljam na stranišče. Ko sem se prepričala, da je varno, sem mu sledila – pri čemer sem se resnično trudila, da ne bi stekla.

Zaklenila sem vrata za seboj, on pa me je z boki potisnil ob umivalnik, da sem lahko skozi kavbojke začutila njegovo ogromno erekcijo. Najine ustnice so se srečale v strastnem poljubu. Odpela sem mu pas, mu z roko segla v hlače in čvrsto prijela za njegov penis, da je v pričakovanju zastokal.

Ker sva bila v tistem malem prostoru resnično natlačena, sva se morala res zadrževati, da ne bi padla v smeh, medtem ko sva med slačenjem drug drugega udarjala s komolci. Nato me je zavrtel, povlekel moje spodnjice na stran in me začel porivati od zadaj. Njegovi gibi so bili močni in hitri, pri čemer se je s prsti trdno držal mojih bokov.

Bila sem tako vzburjena, on pa mi je ves zadihan povedal, kako seksi se mu zdi, da sem tako mokra. Globje ko je prodiral, težje sem dihala in v sebi sem čutila, kako se mi nabira vrhunec. V ogledalu sva ujela najin odsev in ko so se najine oči srečale, mi je v hipu prišlo, pri tem pa zvilo čisto vsako mojo mišico v telesu. Tik zatem je prišlo tudi njemu.

Ko sva se vrnila nazaj na svoje sedeže, je zaspal (nekatere stvari se preprosto ne spremenijo), jaz pa sem uživala ob nočnem razgledu skozi okno.

Vir: Cosmopolitan UK

Preberi še: "Potem ko se z mamo nisva slišali eno leto, sem izvedela, da je zaročena z mojim BIVŠIM" (šokantno priznanje dekleta)

Priporočamo tudi: "Na najino poročno noč mi je penis vtaknil v napačno luknjo!" (brutalno iskren zapis ženske)